„Ezzel itt találkoztam először és igazán varázslatos számomra” – Békefi Viki és Feng Ya Ou húsvéti hagyományaikról mesélt





A pár első közös gyermeke, Mei Liza 2023 júniusában látta meg a napvilágot, és a kis család azóta is boldogságban úszik. Békefi Viki és Feng Ya Ou lapunknak mesélték el, hogy telik majd az első közös húsvétjuk családként és hogy hogyan változott meg az életük az elmúlt 9 hónapban.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.04.01.
Módosítva: 2024.04.01.
Feng Ya Ou család húsvét Békefi Viki

Békefi Viki és Feng Ya Ou számára nagy változásokat hozott az elmúlt év, és az idei is igazán izgalmasnak ígérkezik, amiről nagyon boldogan meséltek. Elsőként azonban a húsvétot várták és azt is elárulták, miért különleges számukra ez az ünnep.

Feng Ya Ou és Békefi Viki, hot archív
Békefi Viki és Feng Ya Ou nagyon boldogok hármasban (Fotó: Sulyok László / Hot Magazin)

Mint általában az ünnepeket, a húsvétot is Viki családjánál töltik, nem is akármilyen körülmények között:

Nálunk elég nagy a család sok gyerekkel, tehát a húsvét az igazán hagyományosan, nagycsaládosan telik. Általában összegyűlik mindenki anyukám házában és együtt megreggelizünk, aztán kimegyünk csokit meg tojásokat keresni a kertbe a gyerekekkel. Ez mindig egy nagyon jó család-összekovácsoló program és persze utána egész nap együtt vagyunk. Nagyon szeretünk sonkát meg tojást enni, és anyukám mindig nagyon kitesz magáért. Ilyenkor három napon keresztül fullos reggeliket rittyent nekünk az asztalra, úgyhogy nagyon szeretjük ezt az ünnepet is.

A két család hagyományai nagyon különböznek

Ya Ou is mesélt arról, hogy hogyan éli meg ezeket az alkalmakat, hiszen náluk gyerekkorában egész mások voltak a hagyományok:

Nálunk kisebb a család, ott nem volt olyan, hogy van 7-8 unoka egyszerre egy helyen és szaladgálnak a kertben a kis kosárral, és szedegetik össze a fák meg bokrok alól a kis csomagokat. Ezzel itt találkoztam először és igazán varázslatos számomra, hogy ebben a családban a gyerekek egy hatalmas élményként élik meg a húsvéti ünnepeket. A lányokhoz természetesen jönnek a locsolók és a fiúk is elmennek locsolkodni.

„Mielőtt megszületett a kisbabánk, és még nem tudtuk, hogy fiú vagy lány lesz, úgy voltam vele, hogy ha fiú akkor tök jó, mert a hónom alá kapom és megyek vele és mutatom neki, hogy hogy kell locsolkodni. Így viszont valószínűleg itthon fogom én is várni a locsolókat a lányokkal” – árulta el a saját szerepéről Ya Ou.

Békefi Viki és Feng Ya Ou számára nagy eseményeket tartogat ez az év

A fiatalok a magánéletükről is meséltek, hiszen nagyon izgalmas időszak előtt állnak:

Mostanában eléggé bepörögtek az események a családunkban, házat nézünk, nyáron lesz az esküvőnk, mert bár mi már össze vagyunk házasodva, de szerettünk volna egy lagzit is a családdal meg a barátokkal, és csak most találtunk rá alkalmat. Úgyhogy ez most egy nagyon izgalmas év számunkra. Mellette Viki is el tudott már kezdeni dolgozni

„Igen, a budapesti fellépéseket elvállalom most már, meg szinkronizálni is járok. Még nem álltam vissza 100%-osan. De általában visszük magunkkal a kisbabát mindenhova, szerencsére lehet vinni, mert szereti és jól elvan” – tette hozzá Viki.

Ya Ou a karrierjük alakulásáról is beszélt, épp egy újabb közös számmal készülnek a rajongóiknak:

„Szakmailag minden szuper, pont mostanában készülünk egy új saját dallal, egy duettel, ami a következő egy-másfél hónapban fog megjelenni. Most már 9 hónapja, hogy megjelent az előző dalunk, a Várnak rám, amit a kisbabánk érkezése napján jelentettünk meg. Így itt az ideje.”

Feng Ya Ou és Békefi Viki, hot archív
Békefi Vikiék mindenben nagyon szerencsésnek érzik magukat (Fotó: Czerkl Gábor / Hot Magazin)

A párkapcsolatukra is hatással volt a kisbaba

Nemcsak a hétköznapokba, de Vikiék kapcsolatába is nagy változásokat hozott Mei Liza érkezése:

A kapcsolatunk abszolút erősödött a kislányunk születése óta, de ez szinte másodlagos, mert mi sem arra figyeltünk. A lehető legcsodálatosabb időszak ez, nem is gondoltuk volna szerintem, hogy ennyire az lesz. A kisbabánk is napról napra mutat nekünk újabbnál újabb dolgokat.

„Tényleg csak erősített minket, hogy egy családdá váltunk. Nyilván előtte is össze voltunk már házasodva és az, hogy szeretjük egymást, nem változik, nem változott soha és nem is fog valószínűleg. De persze azért odafigyelünk, hogy kettesben is töltsünk időt” – tette hozzá Viki.

„De nem tudunk” – nevet Ya Ou.

Nekünk a kisbabával töltött időnk is szinte kikapcsolódás. Nem úgy vagyunk, mint ahogy általában nagyon sok szülő, hogy olyan jóleső lesz, amikor végre ketten elmegyünk valahova, mert nekünk így is nagyon jó

– teszi még hozzá az énekes.

Meg hát nagyon jó fej a kisbabánk

 – egészíti ki nevetve Viki.

 





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás