Kiszel Tünde védelmébe vette Tóth Gabit: „Az én oldalamon ne gyalázzanak egy olyan embert, akit én szeretek”

Rendet tett a kommentelők között a naptárdíva. Kiszel Tünde nyilvánosan vette védelmébe Tóth Gabit.Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.03.14.
Kiszel Tünde komment Tóth Gabi

Kiszel Tünde népszerűsége a virágkorát éli. Több mint két évtizede megjelenő naptáraiért a mai napig tömegek rajonganak. Az év első hónapjaiban megannyi dedikáláson vett rész, ahol rajongók tucatjai fotózkodtak vele. Most azonban Tündén volt a sor: ő kért közös képet a rajongott énekesőtől, Tóth Gabitól.

kiszel tünde
Kiszel Tünde nagy népszerűségnek örvend naptárának hála, most azonban ő kért közös fotót a kedvencétől. / Fotó: Bors

Kiszel Tünde lánya és Tóth Gabi egy színpadon

A hétvégén rendezték a Tina Turner-emlékestet, ahol a tavaly a színpadot felszántó Tóth Andi helyett ezúttal Tóth Gabi eresztette ki a hangját. A látványos produkcióban a Dancing with the Stars-ból ismert Bődi Dénes meg is táncoltatta Gabit. S nem csak őt: vendégfellépőként Dénes Dancing-beli párja, Hunyadi Donatella is színpadra lépett néhány koreográfia erejéig.

Ahogy annak idején a Dancing with the Stars élőadásai alatt is jelen volt Donatella édesanyja, Kiszel Tünde, úgy ezt a nagyszabású előadást sem hagyta volna ki. S nemcsak egy szem lányát szerette volna a színpadon látni. Mint kiderült, Tóth Gabi is nagy kedvence. Tünde hozzászokott, hogy a rajongók közös fotót kérjenek tőle, most azonban fordult a kocka. Az Erkel Színház folyosóján nem is mulasztotta el elkapni az énekesnőt, hogy gratuláljon a produkciójához, és persze egy közös fotót is csináltak. Tünde ezt most az Instagramján osztotta meg.

A Tina Turner Emlékkoncerten találkoztam Tóth Gabival. Nagyon szeretem Gabit! Őstehetség, fantasztikus énekesnő, igazi energiabomba, empatikus, kedves és jószívű! Örülök, hogy végre elkészült a közös fotónk” – fogalmazott a közösségi oldalán, ahol nem várt reakciók érkeztek.

Míg sokan mindkét nőt nagy kedvencüknek tartják, bőven akadtak, akik ezúttal is meglátták a lehetőséget, hogy odaszúrjanak a megosztó énekesnőnek.
Kedves Tünde! Félreismerted, akivel a képen vagy, hidd el ő nem ilyen!” – vélekedett egyikük.

Ezzel a nővel? Sajnálom” – így egy másik.

Szuper fotó Igazán csinos vagy rajta mert én csak téged nézlek” – tette hozzá egy újabb.

A gyűlöletcunamit Tünde nem hagyta szó nélkül. Ő maga is leírta véleményét a kommentszekcióban.

Megkérem azt a néhány – többnyire arc és név nélküli – kommentelőt, hogy az én oldalamon NE gyalázzanak egy olyan Embert, Akit én szeretek! Nem ismeritek a mondást? »Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!« Mindenki söpörjön a saját háza táján! Köszönöm.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás