Kiszel Tünde miatt sírta el magát a születésnapos





A honi bulvárhősök ősanyjaként számon tartott naptárdíva talán az egyetlen olyan hírességünk, aki tényleg szoros kapcsolatot ápol a rajongóival.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.02.05.
Kiszel Tünde könnyek születésnap buli

Esetében ez nem merül ki annyiban, hogy egy-egy tőmondattal válaszol a neki címzett kommentekre, vagy dob egy ötlettelen emojit ugyanide. Ő ugyanis igazi retró sztárként a személyes találkozók híve. Kiszel Tünde népszerűsége pedig felfelé ível a fiatalok körében, így gyakorlatilag egymást érik az olyan, privát születésnapi bulik, ahol mint sztárvendég lép be a bulizó társaság közé egy tortával és persze az éppen aktuális naptárjával. Tünde ugyanakkor keresett sztárja a céges rendezvényeknek is, melyeken rendszerint kitörő örömmel fogadják őt az alkalmazottak, akiknek a főnökük kedveskedik azzal, hogy a legismertebb celebhölggyel bulizhatnak. 

Kiszel Tünde
Kiszel Tündét rendre "szétszedik" fiatal rajongói. (Fotó: Bánkúti Sándor)

„Mindig hatalmas szeretettel fogadják"

„Rengeteg helyre hívják sztárvendégnek születésnapokra, legény- és lánybúcsúkra. Gyakorlatilag hetente vannak ilyen felkérései. Nagyon érdekes, hogy éppen a fiatal közeg az, ahol őt a legtöbben szeretik és a naptárakat is többnyire ők veszik. Nagyon gyakran mondják neki a megkereséskor, hogy igazi ikonnak tartják és ezért szeretnék, ha ott lenne egy-egy buliban. Mindig hatalmas szeretettel fogadják. 

Sokszor én viszem őt kocsival és ilyenkor látom, hogy egyáltalán nem poénból hívják el, hanem tisztelik őt.

„Ők azok, akik nem ismerték őt félre és látják, ki is ő valójában” – mondta még korábban Hunyadi Donatella, akinek szavaival egybecseng az a rövid videó, ami most került fel Kiszel Tünde TikTokjára. Az ünnepelt ugyanis eleinte megszólalni is képtelen volt, amikor megpillantotta a tortával és naptárral érkező dekoratív médiaszemélyiséget, majd a könnyeit kezdte törölgetni meghatottságában. 

@kiszel_tunde Balázs születésnapi partyjára hívtak sztárvendégnek, meglepetésvendégnek!💐🎂🥂🍾🎁🎈❤️😘Köszönöm a meghívást és a szeretetet, figyelmességet, kedvességet amit Balázs Tőled és a Barátaidtól kaptam! 🙏❤️😘 Kedves Balázs! Isten éltessen nagyon sokáig! 💐Boldog 34. születésnapot kívánok! 💐🎂🍰🥂🍾🎁🎈🎊❤️😘 #happybirthday #birthdayparty #34thbirthday #birthdaycake #starguest #goodmood #fans #myfans #nice #love #❤️ #❤️❤️ ♬ eredeti hang - Kiszel Tünde



 





 





Ezeket olvastad már?
Ez volt a legnehezebb – Ördög Nóra még sosem látott ilyet

Ez volt a legnehezebb – Ördög Nóra még sosem látott ilyet

III. Károly király hamarosan visszatérhet hétköznapi életéhez, lencse végre kapták a klinikán - Videó

III. Károly király hamarosan visszatérhet hétköznapi életéhez, lencse végre kapták a klinikán - Videó

Meglepő helyen randevúzik Pindroch Csaba és felesége

Meglepő helyen randevúzik Pindroch Csaba és felesége

30 perc helyett 6 órát volt a műtőben az influenszer – Dwayne Johnson is imádkozott érte

30 perc helyett 6 órát volt a műtőben az influenszer – Dwayne Johnson is imádkozott érte

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás