Szakítós dallal rukkolt elő Nótár Mary, ez áll a háttérben





Az énekesnő ritkán ad elő lírai dalt, nem mintha nem lenne kedve hozzá. Valahogy őt mindig a bulizós zenék találják meg, amiben kivételes karriert futott be. Most azonban eljött az idő egy kis stílusváltásra…



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.02.15.
Nótár Mary szakítás dal szerelmes Attraction Látványszínház

Nótár Mary kiadta a legújabb lírai dalát, amelyben Rakonczai Imrével alkot duett. A zenészek egy Billy Joel-dalt dolgoztak fel, az együttműködés pedig több értelemben is formabontó lett. Először is az énekesnő a mulatós stílus képviselője, ritkán énekel lírai dalt, másfelől Rakonczai 15 éve nem forgatott már klipet. A dalhoz készült klipjük látványvilágáért pedig Szűcs Zoltán, az Attraction Látványszínház alapítója, a Hip Hop Boyz fiúzenekar tagja felelt. A végeredmény igencsak meggyőző lett. 

Nótár Mary Rakonczai Imre Szücsi Hip Hop Boys
Rakonczai Imre, Nótár Mary és Szűcs Zoltán triója feledhetetlent alkotott (Fotó: TV2)

Szólódalnak indult

„Nekem van egy nagy kedvenc amerikai dalom, s úgy gondoltam, milyen jó lenne, ha arra magyar szöveget írnánk. Négy évvel ezelőtt Major Eszterrel meg is írtuk a magyar szöveget, aztán érlelődött a dal” 
– kezdte Rakonczai Imre csütörtök reggel a TV2 Mokka stúdiójában. Majd elárulta, hogy került a mulatós énekesnő a produkcióba.
„Tavaly egy fesztiválon láttam Mary teljes műsorát, s akkor mondtam magamban, mi lenne, ha ezt a dalt duettben énekelném, mert olyan a szövegvilága is. Felhívtam, megkérdeztem, lenne-e kedve ehhez a dologhoz és igent mondott”
– árulta el Imre.

Szeretetteljes szakítás 

A lírai dal mély érzelmekkel operál, egy olyan pár szakításáról szól, akik nem akarják elpusztítani egymást csak azért, mert kihűltek az érzelmek. Szeretetben és egymást tisztelve hagyják maguk mögött a közös múltat, barátságban válnak el. 

Amikor megkaptam azt a verziót, amit Imre és Szücsi kitaláltak, egyből beleszerettem. Magával ragadó volt, különleges, exkluzívra sikeredett szerintem

– mondta Mary, akinek a szavaival teljesen egyetértenek a rajongók is. A mindössze egy napja hallgatható sláger nagyon tetszik a közönségnek, Nótár Mary stílusváltásával kapcsolatban pedig kizárólag lelkesítő hozzászólások érkeznek: 

„Szia Mary! Eddig is tudtuk, hogy szép hangod van, na de ebben a dalban is gyönyörűen énekelsz! Fantasztikusak vagytok, le a kalappal előttetek!”

„Isten adta ajándék a hangod, Mary! Így tovább! Jó úton jársz!”

„Egyszerűen Imádom! Rakonczai Imre nagyon jó duettpartner!”

„Nagyon jól sikerült. Gratulálunk Nektek és sok sikert kívánunk!”





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás