Merész húzás! Keresztes Ildikó ultra rövidre vágatta ikonikus haját – Fotó





Idén betölti a 60-at, de fantasztikus formában van az aranytorkú énekesnő. Keresztes Ildikó a Sárkány éve miatt merész lépésre vállalkozott.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.02.21.
Módosítva: 2024.02.21.
Keresztes Ildikó változás drasztikus

Egy nőnek időről időre meg kell tudnia újulni – vallja ezt Keresztes Ildikó is, aki most éppen a frizuráját változtatta meg. A népszerű énekesnő mindig is a vagányságáról volt híres, hát most sem kellett a szomszédba mennie egy kis merészségért. Felkereste kedvenc fodrászát és olyan rövidre vágatta hosszú tincseit, amilyen még talán sosem volt.  

Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó egyik védjegye a hosszú haja volt Fotó: Facebook/Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó szerint a Sárkány éve az övé lesz

A kínai holdújév és vele a Fa Sárkány éve 2024. február 10-én vette kezdetét. A kínai sárkányszimbólum a jóságot, bátorságot, következetességet, kitartást példázza. A sárkány tavasszal az égig szökik, repül felhőkön túl, míg ősszel lebukik az óceánok legmélyére. Ezért ébredése a földi energia megújhodását jelzi. 

Ezt a megújulási vágyat érezte Keresztes Ildikó is, aki gondolt egy merészet és beült kedvenc fodrászának a székébe. De nem akármilyen változást szeretett volna, hanem drasztikusat: hosszú haját egészen rövidre vágatta!

Köszi Sándorom az új frizurát... a Sárkány évében vágytam valami »merészre«

– írta a fotóhoz Keresztes Ildikó, a végeredményért odáig vannak a követők.

„Drága Ildikó! Nagyon egyedi lett az új frizurád gratulálok.” 

„Ez igen, nagyon jól áll.”

„Drága Ildikó! A Meglepetések Művésze vagy. Új frizurád nagyszerűen áll Neked. Gratulálok . Millió Szeretettel gondolok Rád.”

Szerencsés csillagjegyek

A kínai horoszkóp szerint a sárkány, a patkány és a majom idén szerencsés lesz

Sárkányok

A Sárkány évében születettek (1964-ben, 1976-ban, 1988-ban, 2000-ben, 2012-ben, 2024-ben születettek) számára csodálatos év vette kezdetét 2024-ben, mivel minden és mindenki az ő jegyükhöz igazodik.

Nagy személyiségük és vezetői tulajdonságaik nem tűnnek majd szokatlannak. A sárkányok bölcsességét és kedvességét nagyra fogják értékelni ebben az évben. Ez egy nagyszerű időszak számukra, hogy magasra törjenek és nagyobb szerepekért küzdjenek.

Majmok

Az 1968-ban, 1980-ban, 1992-ben, 2004-ben és 2016-ban született majmok vidámak és okosak. Játékos természetük jól illik a Sárkány év energiájához. Mindenki élvezni fogja a nevetésüket. Ez az év tökéletes alkalom lehet számukra, hogy hobbijukat karrierre váltsák.

Patkányok

Az 1960-ban, 1972-ben, 1984-ben, 1996-ban, 2008-ban és 2020-ban született patkányok szorgalmasak és okosak. Lehet, hogy szelídek, de a szerencse 2024-ben az ő útjukat járja. Nem szeretik a rövidebb utakat, és ebben az évben olyan befolyásos emberekkel találkoznak, akik segíthetnek nekik.





 





Ezeket olvastad már?
Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás