Végig ezt tervezgette Dominikán Curtis: Judie elsírta magát, mikor meglátta





Curtis egy napot sem pihenhetett, miután hazatért Dominikáról (ahol egyedül nyaralt), hiszen a szerelmének, Barna Judit kosárlabdázónak születésnapi bulit kellett szerveznie. A zenész a jelek szerint nem sajnált sem időt sem pénzt, hogy egy felejthetetlen estét varázsoljon...



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.01.23.
Módosítva: 2024.01.23.
Curtis Barna Judit Fényűző party buli meghatódott

Sokakat meglepett a hír, hogy január első napjaiban Curtis egyedül indult a festői Dominikára, a kedvese, Barna Judit nélkül. A magányos utazásnak prózai oka volt: Judit nem tudta szabaddá tenni magát ebben az időpontban, Curtisnek viszont kizárólag az év eleje alkalmas arra, hogy szabadságot vegyen ki, hiszen tavasszal elindulnak a koncertek és és egyéb képernyős munkák is. 

Curtis Barna Judit
Judit és Curtis kapcsolata kiállta az idő próbáját Fotó: Szabolcs László

Szerelem 

Széki Attila és Barna Judit közel három éve alkotnak egy párt, és bár a kezdetekben nem sokan fogadtak arra, hogy a mindig fegyelmezett sportolónő és az akkor még sokat bulizó zenész sokáig együtt marad, a szerelmesek mindenkire rácáfoltak. Mára kiegyensúlyozott közös életet élnek, és senkinek nincs kétsége afelől, hogy tökéletes a kapcsolatuk. Ennek fényében nem meglepő, hogy Judit harmincadik születésnapjára valami egészen különleges bulival készült Curtis, akinek viszont nem sok ideje volt a szervezésre lévén, Dominikán nyaralt az elmúlt két hétben. A hazaérkezése után tehát azonnal telefonálni kezdett, de úgy fest, hogy számára másfél nap is elég ahhoz, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy azt szerették volna... 

Fényűző parti 

A születésnapi bulira egy fényűző étteremben került sor, ahova Curtis meghívta a szerelme rokonait, és a legjobb barátait is. A parti helyszínén a plafontól a padlóig lufik lebegtek, de kialakítottak egy speciális fotó helyszínt is, ahol a meghívottak kedvükre bolondozhattak a kameráik előtt. Judit egy nagyon különleges tortát és egy meseszép vörös rózsacsokrot is kapott a kedvesétől. 

Barna Judit Curtis
Barna Judit egy nagyon különleges tortát kapott Fotó: Judie0055/Instagram

Az immár harmincéves kosárlabdázó természetesen könnyekig meghatódott a kedves gesztustól, és utólag azt mondta, hogy élete legcsodálatosabb születésnapi partiját köszönheti Curtisnek. 

Ez a tegnap valami eszméletlen volt. Nagyon köszönöm, hogy felejthetetlenné tetted Nekem, Curtis! 

– hálálkodott a zenész szerelme az Instagram-oldalán. 





 





Ezeket olvastad már?
Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás