Sokkoló támadás áldozata lett a magyar énekesnő, senki sem segített neki – Videó





Az énekesnő mit sem sejtett, amikor pillanatok alatt áldozattá vált. Schoblocher Barbara elmesélte a napot, amióta retteg.



Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.01.24.
Módosítva: 2024.01.24.
Schoblocher Barbara Szerencsekerék VIP videó támadás

Schoblocher Barbara volt a Szerencsekerék legutóbbi sztárvendége. Azon felül, hogy egy jó játéknak lehettünk szemtanúi, több mindent is megtudhattunk az énekesnőről, sőt még egy érdekes történetet is elmesélt, ami abban a helyzetben egészen rémisztő lehetett, ugyanis elújságolta, hogy megtámadták. Nem akármivel kellett szembenéznie! 

Schoblocher Barbara
Schoblocher Barbara támadás áldozata lett Fotó:  TV2

Hát rám támadt egy varjú. Pontosabban megtámadott egy hatalmas nagy varjú az ötödik kerületben, amikor pont mentem a kocsimhoz. A menedzseremmel telefonáltam, amikor észrevettem, hogy a szélvédőnél ül egy megtermett galambméretű madár. Gondoltam is magamban, milyen lazában van, hogy nem megy el, amikor jövök” – kezdte el Barbi, mire Kasza Tibi viccesen megjegyezte: nem véletlenül egy behajtó madarat küldtek rá? Frappáns válasszal felelt az énekesnő:

Ez ennek szerintem durva, még a NAV-tól is túlzás lenne

– nevettek fel többen Barbi válaszán a stúdióban.

Azóta retteg a madaraktól Schoblocher Barbara 

Bár Barbi semmilyen támadó mozdulatot nem tett a kocsiján gubbasztó madár felé, mégis a magasból lecsapott rá a varjú. A nyílt utcán kergette meg az énekesnőt.

Telefonálok, és egyszer csak a magasból lecsapott egy hatalmas varjú. Hullámzó végtagokkal futok ki az útra, kiabálok, közben dudálnak rám az autók. Tényleg teljes sokk és kétségbeesés, aztán sikerült valahogy visszajutnom a kocsihoz, majd beszálltam az anyósülésnél. Utána a menedzserem mondta a vonalban, hogy pont most olvasta, hogy a varjaknál ilyenkor fiókareptetési időszak van. Így raktuk össze a képet, hogy azért nem repült el a madár a kocsiról, mert nem tudott. Ezért csaphatott le rám az anyuka varjú a magasból” – mondta az énekesnő, aki azóta retteg a madaraktól.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás