Kajdi Csaba túl van a gyászon, készen áll a továbblépésre





Kajdi Csaba Cyla a rajongóihoz fordult segítségért. Nemrég elveszítette imádott Sanyikáját, de úgy tűnik, képes egy új családtagot befogadni az életébe.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.01.01.
Módosítva: 2024.01.01.
kajdi csaba segítség gyász továbblépés

Kajdi Csaba november elején osztotta meg a szomorú hírt, elvesztette imádott kiskutyáját. Sanyikáért az egész ország rajongott, Cyla és az eb neve teljesen összeforrt a közösségi médiában. Rengeteg közös videót készített családtagjával, számtalan alkalommal okozott örömet követőinek a vicces történetekkel. A kutyusnál halála előtt néhány hónappal májdaganatot diagnosztizáltak, bár az orvosok mindent elkövettek, hogy megmentsék, ám sajnos nem sikerült meggyógyítani.

Kajdi Csaba
Kajdi Csabát nagyon megviselte imádott kiskutyája elvesztése – Fotó: Bánkúti Sándor

Drága követők, rajongók, ez egy nagyon nehéz pillanat, amit megosztok veletek! A mi drága Sanyikánk ma reggel örökre elaludt. Hálásak vagyunk dr. Lakatos Bélának, hogy adott még nekünk néhány hónapot, miután diagnosztizálták nála a májdaganatot! Őrizzétek meg szívetekben ilyen vidámnak a mi Pipihusinkat! Most pár napra elcsendesedünk és gyászolunk! A szavak elfogytak, csak egy 🖤 küldj!” – írta közel két hónappal ezelőtt a rádiós.

Azt szokták mondani, az idő mindent begyógyít. Sőt! Kutyás körökben úgy vélik, egy ilyen nagy veszteség után nem baj, ha mielőbb új „családtagot” választ magának az ember. Persze mint mindenről, erről is megosztóak a vélemények. Van, aki hosszú ideig képtelen egy újabb állatot beengedni a szívébe, de van, aki épp ezzel próbál túllépni az óriási veszteségén. Cyla utóbbihoz tartozik, ugyanis a rajongói segítségét kérte, milyen ebfajta illene hozzá, ezzel utalva arra, képes a továbblépésre.

Drága arany követő rajongó!"

Most nagyon nagy szükség lenne a segítségedre!

„Te mit javasolsz, ki legyen az új családtag? Westie vagy Maltipoo? Esetleg egy biewer? Sose kérem, hogy lájkoljál meg, kommentelj, de tedd már meg, hogy most kommentben megírod, te milyen fajta kutyát tudsz elképzelni mellém?! Vagy azt írd meg, neked mi a kedvenced! Nagyon köszi!” – tette fel a kérdést közösségi oldalán követőinek, melyekhez képeket is csatolt, milyen kutyusokat nézett eddig meg.


 


 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás