Papadimitriu Athina megszólalt az elhunyt Dózsa Lászlóról: „Nagyon szerettem!"





A Jászai Mari-díjas színésznő többször is játszott együtt a 81 éves korában elhunyt Dózsa Lászlóval. Papadimitriu Athina szerint a színészlegenda halálával hatalmas űrt hagyott maga után, ő volt az, aki nemcsak a színpadon volt zseniális, de emberileg is pótolhatatlan.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.12.18.
Dózsa László Papadimitriu Athina gyász fájdalom

Újabb színészlegenda költözött az égi színházba, 81 évesen örökre lehunyta a szemét Dózsa László. Papadimitriu Athina tőlünk tudta meg a hírt és nagyon lesújtotta. Azt mondja, szeretett kollégája azon kevesek közé tartozott, akiről mindenki csak jót tud mondani.

Papadimitriu Athina
Papadimitriu Athina szerint Dózsa László emberileg is pótolhatatlan. (Fotó: TV2)

Papadimitriu Athina: Mindenkihez volt egy kedves szava!

Fájdalmas veszteség érte a magyar színházi életet Dózsa László halálával. A legendás színművész több magyar filmben, sok színházi darabban és még annál is több szinkronszerepben hagyott örök nyomot maga után. Kollégái szerint nemcsak egy nagyszerű színészt, de egy igaz embert veszítettek el.

Szerencsés vagyok, mert jól ismerhettem, többször is játszottunk együtt” – mesélte Papadimitriu Athina.

Az a típusú ember volt, akire tényleg senki nem tudna akár csak egy rossz szót is mondani. Mindig jókedvű volt, állandóan nevetett, a jókedvét átragasztotta azokra is, akik körülötte voltak. Ha látta, hogy valaki szomorú, azonnal ment oda megkérdezni, miben segíthet, és ha az illető nemet is mondott, addig beszélt hozzá, míg a másik el nem nevette magát. Imádta az ártatlan flörtöket, szeretett bókolni a nőknek, ami mindenkinek jólesett. Nem tudom ezt másképp mondani, egyszerűen jó volt a társaságában lenni, felhúzott mindig bennünket többieket magához!

Fia nagyon hasonlít rá

Az elhunyt Dózsa László fia, Zoltán követte őt a pályán, a televíziónézők láthatták már őt például a Jóban Rosszban sorozatban.

„Zoli nagyon hasonlít Tucira, sok minden van benne az édesapjából! Sok erőt kívánok neki most, meg az egész családnak!” – mondta Papadimitriu Athina.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás