Judy már 40 műtéten van túl: „Ez életem legnehezebb harca” - Videó





Fájdalmas őszinteséggel beszélt mélypontjairól a magyar énekesnő.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.12.16.
Judy műtét autóbaleset énekesnő

Huszonöt évvel ezelőtt egyetlen pillanat leforgása alatt úgy tűnt, hogy véget ér Magyarország egyik legkedveltebb énekesnőjének az élete. Judy egy autóbalesetet áldozata lett, ami majdnem az életét követelte.

Judy / Fotó: Tények Plusz - TV2

A Groovehouse zenekara épp egy fellépésre tartott, amikor balesetet szenvedtek. Mindhárom tag megsérült, de a legrosszabbul Judy járt, akinek az arca olyan szinten megsérült, hogy felismerhetetlen lett.

„1998. december 14-e esti órák. Ahogy visszaemlékszem, nyilván semmire. Tehát mondhatnám azt, hogy semmi emlékképem nincsen, már csak a kórház. Az az időszak egy rossz időszak volt az életembe. Hazudnék, ha azt mondanom, hogy ebbe minden happy, és happy end lett a vége. Nyilván az a része nyilván tök jó, hogy happy end lett a vége. De ahogy maga ezt túlélni és hogy eljuss arra a pontra, hogy azt ki tudd mondani, hogy happy end az nyilván egy rögös út” – kezdte drámai vallomását Judy a Tények Plusznak.

Nem telik el úgy év, hogy ne gondolna a balesetére. Sőt ez okozta élete legnehezebb harcát is, hiszen sokáig képtelen volt emiatt tükörbe nézni. Erről posztolt egy megható visszaemlékezést közösségi oldalán, ami kapcsán hideget és meleget is kapott a kommentelőktől. Mindezt annak ellenére, hogy Judyank a teljes felépüléséhez, tíz év és negyven műtét kellett.

„A legeleje volt a legnehezebb, mert mire tudatosult bennem, hogy ez nem egy jövőhétre kész vagyok és összerakják, mint egy szappanoperába. A türelmi része volt a legnehezebb, mire eltudtad azt képzelni, hogy egyszer majd látni fogod magad még szépnek vagy bele tudsz nézni egyáltalán a tükörbe” – vallotta be teljes őszinteséggel a Groovehouse énekesnője.

„Mindig írják nekem, hogy ez már dögunalmas. Nyilván azoknak az embereknek unalmas, akik ezen nem estek át, de nekem, aki évről-évre azt ünnepli, hogy újraszületett, megszületett, hogy még élek és itt vagyok. S hogy ezt a harcot meg tudtam vívni, nekem ez egy dicsőség, egy hatalmas nagy dolog” – zárta sorait Judy.

 





Ezeket olvastad már?
A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás