Kedves emlék: Cher gyönyörű nőnek nevezte Balázs Klárit





Korda György és Balázs Klári immár 44 éve alkot egy párt, s most elárulták titkukat. A zenész házaspár mesélt a Cherrel való találkozásról és a vasárnapi Sztárban sztár leszek! döntőjéről is.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.12.12.
Korda György Cher Balázs Klári házasság

Balázs Klári és Korda György több mint négy évtizede alkot egy párt. A Mokkában most elárulták, mi a titkuk, és Gyuri bácsi egy kedves emléket is felidézett, aminek nem kisebb világsztárhoz, mint Cherhez van köze!

Korda György és Balázs Klári
Balázs Klári és Korda György házassága példaértékű, titkuk, hogy sosem unatkoznak. Egy alkalommal például Cher buliján voltak... (Fotó: Végh István)

Cher bókolt Klárinak

Manapság szinte minden hónapra jut egy sztárválás, a házasságok alig néhány évig tartanak. Üde színfolt ebben a kavalkádban Korda György és Balázs Klári immár 44 éve tartó házassága. Az énekesnő úgy véli, a szerencsének is köszönhető, hogy egymásra találtak, s ami a legfontosabb: sosincs idejük unatkozni!

Ehhez nagyon nagy szerencse kell, hogy két ember úgy találkozzon, hogy ne unatkozzon a másik mellett. Örökké történik körülöttünk valami. Például nagyon sokat utaztunk. Ezek megszépítik a kapcsolatot, a közös élmények, közös sikerek. Az utazások nagy része szakmai volt, turnéztunk sokat: Amerikában, Kanadában, Kubában…” – sorolta Klárika, miközben a képernyőn sorra villantak fel a régi fényképek. Az egyiken a világhírű énekesnő, Cher öleli őket. 
Felidézték: Cher Las Vegas-i koncertjét látogatták, s meghívást kaptak a fellépés utáni fogadásra is: a VIP szekcióban Jack Nicholsonnal, Richard Dreyfuss-szal buliztak.

Szóltak Cher-nek, hogy van itt egy híres magyar énekespár” – idézte fel Korda a Mokkában. „Azt mondták: Mr. and Mrs. Korda: three minutes. Azaz három percünk volt. Ebből két perc beszélgetés, aztán fotózás."

Emlékszem, Cher átkarolta Klárikát és azt mondta neki: milyen szép vagy!

– idézte fel a kedves emléket.

Cher bókolt Balázs Klárinak. (Fotó:  TV2)

Először látta nézőként Klárit

Balázs Klári vasárnap a Sztárban sztár leszek! döntőjében lépett fel, méghozzá az este végén győztesnek kiáltott Karapancsev Kristóffal duettezett. Közös produkciójukban Kristóf természetsen Korda Györgyöt alakította.

Amikor megkaptam a felkérést, nagyon örültem, és utánanéztem, kivel fogok énekelni. Azt láttam, hogy tyhű!, egy olyan fiúval fogok énekelni, aki nyílegyenesen menetel előre az adásokon, nagyon tehetséges. Az első találkozáskor azt mondtam neki, hogy: neked meg kell nyerned! Nagyon szerény fiú, komoly alázattal tanulmányozta Gyurit” – árulta el Klári.

Nem ez volt az első alkalom, hogy valaki Korda György bőrébe bújik, legyen szó egy énekes átváltozós műsorról, vagy kedves paródiáról:
Örültem, hogy végre olyan maszk van, ami némileg hasonlít rám. Széles pofacsontja van a fiatalembernek is, mint nekem. Klárikát először láttam mint néző, mert én mindig mellette vagyok – nevetett Korda, majd elismerte: „Kristóf nagyon jól hozott engem, hangilag is nagyon jól csinálta.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás