Berki Mazsi bebizonyította, hogy aranyból van a szíve, csodálatos dolgot tett





Megható kéréssel jelentkezett Berki Mazsi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.10.
Berki Mazsi segítség édesanya

Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi bizonyos szempontból kifejezetten megosztó személyiségnek számít, hiszen vannak, akik folyamatosan beszólogatnak neki különböző dolgok miatt, és olyanok is bőven akadnak, akik egyenesen imádják őt és rajonganak érte – a hírességet már több mint 254 ezren követik Instagramon, ez pedig nagyon jónak számít.

mazsi
Berki Mazsi / Fotó: Máté Krisztián

Saját elmondása szerint nem igazán szokta elolvasni az üzeneteit Berki Mazsi, de most a véletlennek köszönhetően belebotlott egybe, amit egy kétségbeesett édesanya írt neki. A 28 éves nő elárulta, hogy két kisgyermeket nevel, és nagyon nehéz anyagi helyzetben van, de nem pénzt kért a hírességtől, hanem valami egészen mást: hogy segítsen neki olyan munkát találni, amit éjszaka, otthonról is el tud végezni, addig, amíg a gyerekek alszanak.

Berki Mazsit megérintette az édesanya kérése, ezért úgy döntött, hogy segít neki.

A közösségi oldalán kért segítséget Berki Mazsi, hátha valaki tud munkát ajánlani a 28 éves anyukának. Egy Insta Storyban osztotta meg az üzenetet, amit kapott, és arra kérte az embereket, hogy írjanak neki, ő pedig összeköti őket az édesanyával, akinek nagyon nagy szüksége lenne most egy ilyen munkahelyre.

A különböző fórumokon azt írták erre az emberek, hogy nagyon kedves és megható Berki Mazsi gesztusa, de persze most is voltak olyanok, akik beszólogattak neki, hogy miért nem ad neki pénzt – hiába írta le a nő, hogy kifejezetten munkára lenne szüksége.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás