RETRO RÁDIÓ

Berki Mazsi végre bevallotta: ezt művelte a szájával





Berki Krisztián özvegye sokáig a természetesség híve volt, ám van pár olyan dolog, amit egyáltalán nem szeret magán. Ezért döntött a változtatás mellett.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.05.23.
Módosítva: 2023.05.23.
berki mazsi Berki Krisztián szájfeltöltés

Berki Mazsi nagyon sokáig maga volt a két lábon járó természetesség, a tavaly májusban elhunyt Berki Krisztián mellett általában visszafogottan jelent meg és csak minimálisan sminkelte magát. Legfeljebb annyit csinált, hogy a vékony szálú hajába rakatott néhány póttincset a dúsabb hatás érdekében.

mazsi
Berki Mazsi saját bevallása szerint csíkszájat örökölt – Fotó: Máté Krisztián

Úgy tűnt, a kisgyermekes anyuka elégedett azzal, amit a természettől kapott, mostanában viszont (férje halálát követően) úgy döntött, változtat pár dolgon. A legszembetűnőbb talán az, hogy a melle hipp-hopp, egyik napról a másikra minimum a duplájára nőtt, bizony, nehéz lenne eltitkolnia, hogy plasztikai sebésznél járt.

Nem ez azonban az egyetlen változtatás, amire Mazsi rábólintott. Saját bevallása szerint ugyanis a kevés haj mellett csíkszájat örökölt, pedig melyik nő ne vágyna dús, telt ajkakra? Nos, Mazsi mindenképpen, ezért döntött úgy, hogy ismét „tű alá fekszik”. 

„A természetesség híve vagyok és fontosnak tartottam, hogy mindenképpen olyan dúsítást kapjanak az ajkaim, hogy az ne keltsen műhatást. A testünket formáljuk, alakítjuk, de bizony mindenkinek van 1-2 olyan terület a testén, amivel nem elégedett. Én kevés hajat és vékony ajkat (erre szokták mondani, hogy csíkszáj) örököltem”

– magyarázta Mazsi az Instagramon, és egy olyan fotót is közzétett, ami közvetlenül a beavatkozás után készült. Ezt ide kattintva tudod megnézni, a galériában találod.

Bár a kommentelők zömének alapvetően tetszik a változás, azt nem szeretnék, hogy Mazsival elszaladjon a ló, és teljesen átváltoztassa a külsejét. Berki özvegyéről egyébként mostanában nem csak a külseje miatt cikkeznek. Azt suttogják, hogy szakíthatott tehetős üzletember exével, Zoltánnal. A székesfehérvári férfi exe ugyanis nemrég egy olyan fotót posztolt, amin bejelölte Zoltánt. A Tények észrevette, hogy egy kommentelő rá is kérdezett, hogy az üzletember akkor már nincsen együtt Berki Mazsival, amit a volt kedves egy lájkjellel nyugtázott is. 

Vajon mi az igazság?





 





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás