A Fekete Vonat egykori énekesnője az interneten toboroz táncosokat





Mohamed Fatima jelenleg Lengyelországban él, de a külföldi lét nem jelenti azt, hogy végleg hátat fordított az énekesi karrierjének, sőt! Bár a tehetséges előadóművész jelenleg civil munkából tartja fent magát, hamarosan új dalokkal jelentkezik, ezek közül az egyikben pedig olyan táncosok tűnnek majd fel, akikkel személyesen sosem találkozott.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.12.13.
Módosítva: 2023.12.13.
mohamed fatima táncosok Lengyelország TikTok

Mohamed Fatima a Fekete Vonat zenekar körül kialakult botrány után döntött úgy, hogy nincs Magyarországon maradása, új országban kezd új életet. Mint ismeretes, az énekesnő, L.L. Junior és Fehér Tibor Beat, vagyis a Fekete Vonat együttes egy óriási visszatérő koncerttel ünnepelte a megalakulása huszadik évfordulóját Budapesten a Sport Arénában, ahol ugyan telt ház volt, mégsem kerestek egy vasat sem az előadók. Hogy hol csúszott el a dolog, az a mai napig nem derült ki, a következmények azonban elsöpörték egymás mellől a zenészeket. Junior és Beat barátságának vége szakadt, és ma már Fatima sem keresi Junior társaságát. 

Fekete Vonat
A Fekete Vonat 2023. január 7-én állt utoljára színpadon Fotó: Fekete Vonat

Külön élet 

A buli után még egy pár hétig ment a muzsikusok között az egymásnak üzengetés, aztán elcsendesültek a hangok, mindenki új utakat keresett magának. L.L. Junior előbb Dominikára utazott egy pár hónapra, majd a nyarat koncertezéssel töltötte, ősszel pedig egy új vállalkozásba kezdett, csirkehúst áruló fast food trackokat nyitott bevásárlóközpontok parkolóiban. Beat sokkal rosszabbul menedzselte az életét, hajléktalan lett, őt a mai napig az ismerősei igyekeznek a felszínen tartani, több-kevesebb sikerrel. Fatima pedig fogta a sátorfáját és meg sem állt Lengyelországig. 

Fekete Vonat
L.L. Junior, Mohamed Fatima és Fehér Tibor Beat az utolsó nagykoncertjükre készülve
 Fotó: Fekete Vonat

Tömeges érdeklődés  

Fatima jelenleg a családjánál, a lengyelországi Katovicében él. Civil munkákból tartja fent magát, de az egyre aktívabbá váló TikTok-oldalán azt mondja: az énekléssel sosem fog szakítani, hiszen az a mindene. Az énekesnő ennek megfelelően folyamatosan alkot, dalokat és szövegeket ír, és most már egy klipben is gondolkodik, amibe olyan táncosokat toboroz, akikkel élőben eddig sosem találkozott. Fatima felhívása úgy szól: „Te is szeretnél szerepelni a videómban? Indul a MzFati Dance Challenge itt a TikTokon. Nincs más teendőd, mint annyi, hogy a hastag mzfatidancechallenge névvel feltöltöd a videódat, és én ki fogom választani belőle a három legjobb táncost. Az lesz az ajándékom, hogy velem is találkozhattok, és a videóklipemben is szerepelhettek. Várom a videókat!” 

A felhívásra – nem nagy meglepetésre – rengeteg fiatal jelentkezett, szó szerint ömlik Fatimához a sok bemutatkozó videó. Ennek fényében nem nehéz megjósolni, hogy az énekesnőnek nem lesz könnyű dolga a választásnál, de az is bizonyos, hogy a sok jelentkező közül talál majd olyan tehetséges fiatalokat, akiknek a nevével találkozunk még a jövőben. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Özönlenek a gratulációk! Gömöri András Máté öröme nem is lehetne nagyobb

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Eláll a lélegzet: Bikiniben végzi a fekve nyomást a Fehér Lótusz szexi sztárja

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

Házasság első látásra: „Gáz!” – kiakadtak a rajongók Peti nyaralós fotója láttán

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

„Billents engem fenékbe!” – meglepő dolgot kért Oszvald Marika T. Danny-től

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás