Drámai részletek Berki Krisztián haláláról – Hódi Pamela megrázó őszinteséggel mesélt a történtekről





Drámai részleteket derültek ki Berki Krisztián halálának reggeléről. Hódi Pamela először beszélt részletesen arról, hogyan tudta meg, hogy volt párja elhunyt, hogyan talált rá kislánya az édesapjára, és sikerült-e egyáltalán Natinak feldolgoznia a borzalmakat, amin keresztül ment.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.11.25.
Berki Krisztián tragédia Berki Natasa Zselyke Hódi Pamela

Másfél évnek kellett eltelnie, hogy kiderüljön a teljes igazság, hogy mi történt Berki Krisztián halálának reggelén. Hogyan talált rá kislánya, Nati édesapjára, illetve milyen lelki nyomokat okozott a gyermeknek a tragédia. Eddig csak részeteket lehetett hallani a drámai történetről, ám Hódi Pamela a Beköltözve Hajdú Péterhez című, a YouTube-on futó műsorában részletesen mesélt arról a bizonyos, 2022. május 6-ról, amikor az egész országot megrázta a médiaszemélyiség halála.

Nem én vettem fel a telefont, hanem Bence. Hajnal volt, én mindig úgy alszom el este, hogy lenémítom a telefonom. Reggel, amikor felkeltem, láttam, hogy Krisztiántól van Facetime nem fogadott hívásom. És az a Nati volt, csakhogy én aludtam, nem vettem fel, nem hallottam” – kezdte Pamela. „Arra mentem ki reggel, hogy Bence telefonon beszélt, Mazsi hívta, mert csak őt érte el. Ő már kint volt akkor a kicsivel reggel. Mondta, hogy azonnal öltözz, meghalt Krisztián. Nati vele van, és csak neked adják oda a rendőrök."

Szerintem akkor még fel sem fogtam az egészet, bennem azonnal az volt, hogy Úristen, most mit csinál ebben a pillanatban az én gyerekem? Hol van? Mi van benne, a lelkében, a fejében? 

„Felfoghatatlan volt, de nem borultam ki, nem sírtam. Ez az egész csak három perc volt – emlékezett vissza a sztáranyuka.

Férjével azonnal kocsiba ültek, és rohantak a megadott címre. Igazából akkor fogta fel és hitte el a történteket, amikor bekanyarodtak az utcába, ami rendőr- és mentőautókkal volt tele.

Emlékszem, kiszálltam az autóból, oda siettem a Natihoz, bent ült a mentőautóban rezzenéstelen arccal. Csak ült. Akkor teljesen elborultam. Jöttek a nyomozók, a mentősök, a rendőrök, gratuláltak, hogy ilyen gyerekem van” – mondta sírva Pamela, aki azt is elárulta, miután őket a kislány nem érte el, Krisztián pszichológusát hívta, végül Zsóka értesítette a mentőt.

Hódi Pamela
Pamela úgy érzi, sosem fogja feldolgozni a történteket (Fotó: Beköltözve Hajdú Péterhez/YouTube)

„Kiment a teraszra és ott találta meg az apját”

Pamela és Krisztián éveken keresztül álltak pereskedésben a gyerektatás miatt, kapcsolatuk sem volt rózsás, ennek ellenére nagyon megviselte gyermeke édesapjának a halála.

Így is egy tragédia, és a büdös életben nem kívántam volna neki ezt. Mindig azt mondtam, hogy csak három napra zárnák be a dutyiba, hogy tanulná meg a rendet. Vagy valaki tanítsa móresre. Nem tudom, miért nem ért neki annyit a két gyereke, hogy egy picit változtasson. Emma még kicsi, de legalább Nati miatt, akivel tök jól kijöttek."

Nem is tudom, hogy valaha fel tudom-e dolgozni.

"Rossz, hogy meghalt, de hogy Natinak ott kellett lennie, miért csinálta ezt a Jóisten, hogy szegény gyereknek ezen is keresztül kellett mennie” – tette fel a költői kérdést Berki exe.

Hajdú Péter kérésére Pamela azt is felidézte, mi történt azon a bizonyos reggelen, mit látott a kislány?

Kiment a teraszra és ott találta meg az apját. Akart neki segíteni, be akarta húzni, hogy ne fázzon, de nem bírta el. Azt mondta nekem: »Anya, nem azért nem húztam át apát a küszöbön, mert nem bírtam el, hanem azért, mert nem akartam, hogy fájjon neki«. Utána elintézte a telefonokat, a mentősök segítettek neki kinyitni az ajtót, lement a portára és ott várta őket” – mesélte zokogva a sztáranyuka, aki azt is kiemelte, ha tudta volna, hogy Berki alkoholt vagy drogokat fogyaszt, soha nem engedte volna el egyedül a kislányát az apjához.

Hódi Pamela
Pamela zokogva mesélte el, hogyan talált rá kislánya az édesapjára (Fotó: Beköltözve Hajdú Péterhez/YouTube)

Édesanyja szerint a kislány fel tudta dolgozni a tragédiát

A történtek után úgy döntött pszichológushoz viszi Natit. Úgy tűnik, szerencsére sikerült feldolgoznia a tragédiát.

Utána rengeteg kérdése volt. Mindenre őszintén válaszoltam. Elmondtam, mi a drog, miért illegális, miért rossz dolog, hol lehet venni. (…) Szerintem fel tudta dolgozni. Sokan azt mondják, majd később fog kijönni. De majd akkor megoldjuk. (…) Más gyerek visszafejlődött volna, vagy dadog, nem alszik egyedül, bepisil, esetleg indokolatlan sírásai vannak, de Natinál semmi, egyelőre nem érzékelem rajta, hogy bármilyen maradandó kárt okozott volna benne. Nem erőltetek rá semmit, ha ki akar menni a temetőbe, két perc múlva az autóban ülök és viszem."

 – árulta el Pamela.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás