RETRO RÁDIÓ

„Ragaszkodom a szabályokhoz, amit jogerősen kimondott a bíróság” – Hódi Pamela és Berki Krisztán kibékült





Véget ért a háborúskodás a két híresség között.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.21.
lezárás

Hódi Pamela és Berki Krisztián már öt éve nem alkot egy párt, azonban egészen idáig képtelenek voltak megegyezni közös gyermekük felügyeleti jogáról, így éveken át pereskedtek a bíróságon. Most azonban megszületett a jogerős ítélet, ami úgy tűnik a békét is meghozta a két híresség számára.

A bíróság a napokban kimondta, Berkinek havonta 80 ezer forint gyerektartást kell fizetnie, valamint arról is döntött, a kislány másfél hetet az édesanyjánál, fél hetet pedig az édesapjánál tölt. Ezzel talán végérvényesen tűzszünetet kötöttek a szülők. Úgy tűnik, rengeteg változást hoz Berki számára az elmúlt időszak, és a többéves pereskedésre is pontot tehetnek – írja a Bors.

Egy fejezet lezárult

„Örülök, hogy lezárult egy fejezet, mindenki számára vállalható az ítélet. A láthatás – ahogy eddig –, ezután is zökkenőmentes lesz. Ma már Nati is el tudja mondani, mikor hol szeretne tartózkodni. Úgy gondolom, a mostani jó viszony annak a fejlődésnek a része, amint keresztül mentem az elmúlt néhány hónapban, és végre sikerült a volt feleségemmel rendezni a kapcsolatunkat. Jó érzés, hogy már nem kell bíróságra járnunk” – jelentette ki Berki Krisztián.

Kompromisszum is kellett hozzá

„Vannak időszakok, amik konfliktusmentesek és együttműködőek vagyunk, ez most ilyen. Ezek egyik pillanatról a másikra megfordulhatnak, de én is azt tudom mondani, amit Krisztián, az utóbbi időben – főleg az elmúlt öt évhez képest – valóban rendeztük a kapcsolatunkat. Nincsenek feszültségek, de azért ehhez kell az én megalkuvásom is. Örülök, hogy tudunk egymással kommunikálni, ami egy óriási lépés nálunk. Bízom benne, hogy ez így is fog maradni, ettől függetlenül ragaszkodom azokhoz a szabályokhoz, amit jogerősen kimondott a bíróság. Továbbra is együttműködő leszek, de a jogi kérdéseket az ügyévedre bízom” – mondta Pamela a Bors érdeklődésére.





Ezeket olvastad már?
Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás