Megtörte a csendet Hódi Pamela! Először számolt be érzéseiről Berki Krisztián temetése óta





Berki Krisztián volt felesége nagyon nehéz időszakot él át, amióta egykori párját elveszítette. Most kiírta érzéseit magából a közösségi oldalán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.09.
drámai őszinteség

Hódi Pamela nem igazán vallott érzéseiről, amióta elveszítette korábbi kedvesét, egyben nagylánya édesapját, Berki Krisztiánt. A korábbi médiaszemélyiséget május 26-án a Farkasréti temetőben búcsúztatták el.

Hódi Pamela őszintén beszélt érzéseiről Fotó: Ripost

A modell a temetés óta most először egy Instagram-bejegyzésben írta le, hogy mi dúl a lelkében.

Életünk története sok-sok fejezetből áll. Amikor megveszünk egy könyvet, elolvassuk a rövid tartalmát, ha meg szeretnénk nézni a moziban egy filmet, megnézzük az előzetest. Azonban az élet hoz váratlan fordulatokat, amiről senki nem szól és senki nem ír azért, hogy felkészülhessünk. Befejeztük életünk azon fejezetét. amit szívünk szerint átlapoztunk volna, s elkezdünk egy új oldalt” – tört elő az édesanyából, majd így folytatta:

„Nem röppenünk azonnal tündérmesébe, de úgy érzem, hogy a mi életünk még nagyon sok fejezetből áll, ezért mindent meg is teszünk, és a következő részeket megpróbáljuk egyre szebbé tenni. Közösen, egy szoros és harmonikus családban. Azt mondják, hogy a Jó Isten mindenkire annyi terhet tesz, amennyit úgy gondol, hogy elbír. Elbírtam és elbírom, mert a gyermekeimnek és férjemnek minden nap szükségük van rám és nekem rájuk. Vigyázzatok magatokra, puszi Mindenkinek!” – írta bejegyzésében Hódi Pamela.

Pamela posztja itt érhető el.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás