Akár a szerelmes tinik: így évődik Vilmos herceg és Katalin hercegné





Vilmos herceg és Katalin hercegné többször is bizonyította már, hogy amellett, hogy előkelőségek, ők is csak hétköznapi emberek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.07.
Módosítva: 2023.11.07.
katalin hercegné pingpong Vilmos herceg

Szerelmes kamaszként évődött Vilmos herceg és Katalin hercegné. Hiába az Egyesült Királyság egyik legfontosabb házaspárja, a leendő király és királyné: ők is csak olyan emberek, mint bárki más. Ezt pedig nem is félnek kimutatni. A minap például egy „sörpong”-ra hajazó játékban próbálták ki magukat.

The Prince of Wales Takes Part in Charity Polo Match
Vilmos herceg odapirított Katalinnak, aki nem jött ettől zavarba Fotó: Northfoto

Vilmos csipkelődött a feleségével

A walesi hercegi pár Skóciában járt egy jótékonysági rendezvényen, ahol kipróbálták magukat a fiataloknak szánt játékokban is. Például azt, amikor egy pingponglabdát az asztalon pattintva kellett egy papírpohárba juttatni. Alkoholmámoros bulikban ezt „sörpong”-nak hívják: a poharakban ugyanis olyankor alkoholos ital van, aki beletalál: ihat. Nos, ennyire azért nem engedte el a gyeplőt az előkelő házaspár. Vilmos azonban megcsillantotta a humoros, csipkelődő oldalát.

Míg Vilmos elsőre betalált, Katalin számos sikertelen kísérletet tett.
Egész nap itt leszünk…” – fújtatott élcelődve Vilmos, majd mikor Katalin betalált, felsóhajtott: „Na végre!” – idézte fel egy bennfentes a People magazinnak.

Katalin nem sértődött meg a viselkedésen, amit nem sokan engednek meg maguknak egy hercegnével szemben. Sőt, vissza is szólt a hercegének: „Te már játszottál ilyet korábban…

Katalin főztjét is kritizálta

Nem ez az első eset, hogy Vilmos nyilvánosan csipkelődött: egy alkalommal például Katalin elárulta, gyakran főz ő otthon: „Ez az oka, hogy ilyen vékony vagyok” – kotyogott akkor közbe.

A versengés egyébként nem áll távol a britek kedvenc házaspárjától: korábban már süteménysütő, koktélkeverő versenyen is részt vettek, és szobabiciklit tekerve is próbálták már lekörözni egymást.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás