Zalatnay Cini simán igent mondana Azahriahnak





Zalatnay Cini elismeri és fejet hajt a fiatal tehetség előtt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.22.
elismerés Azahriah zalatnay cini tehetség

Az énekesnő figyelmét sem kerülte el Azahriah tehetsége. Zalatnay Cinit a Bors kérdezte meg, hogy mi a véleménye a 21 éves énekesről, akinek háromszor sikerült egymás után megtöltenie a Puskás Arénát.

Fotó: @csanyipisti

Már első hallásra tudta, hogy ez a fiú tehetséges

Ugyanakkor azt első hallásra észrevettem, hogy ez a fiú valami egészen újat, valami nagyon bátrat hozott be a zenei palettára és ezért már önmagában is tiszteletet érdemel.

Tizenkilencre húzott lapot és hatalmasat nyert. Pont azt a merészséget hozta, amit mi léptünk meg annak idején, amikor a tánczenéből átvezettük a közízlést a beat korszakba. Ugyanakkor esetében egy sokkal nagyobb vállalásról beszélünk, hiszen annyian próbálkoznak valami frisset, valami mást behozni a zenébe, hogy szinte Dunát lehet rekeszteni velük – kezdte a Borsnak Cini, majd hozátette:

Azahriah olyasvalaki, aki irigylésre és nem irigységre méltó. A kettő között hatalmas különbség feszül. Aki kritizálja, legyen szó akár korombéli zenészről, az egyszerűen nem érti, hogy a világ folyamatosan változik, és ezzel a zenei ízlés és az igények is változnak. Arról, hogy mi érdemel sikert, nem az egyén, hanem a közönség dönt és esetében a közönség döntött. Nem fanyalogni kell, hanem utána csinálni. Ha pedig ez nem megy, akkor illenék csendben maradni

Az énekesnő Elton John után Azahriah mögött is énekelne

"A legtöbb szólista biztosan nem így van ezzel, de én világ életemben imádtam vokalistaként énekelni. Persze elég jó a névsor, akik mögött Angliában ott állhattam a színpadon, hiszen Joe Cocker, Elton John és Kiki Dee, Steve Winwood, vagy éppen Julie Driscoll is abba az "zenei istállóba" tartozott, amelyikbe Sarolta Redként magam is, de egyébként simán igent mondanék ennek a 21 éves kölyöknek is, ha vokalistákat keresne. És hogy miért? Naná, hogy azért, hogy osztozhassak a sikerében és még egyszer láthassak a színpadról több mint hatvanezer embert. És még mielőtt a nagyokosoktól megkapnám, hogy álmodik a nyomor, ezt csak példának szántam arra vonatkozóan, hogy azért mert idősebbek vagyunk, nem kell elfelejtenünk tisztelni az új generációt és az érdemeiket és bevallani, hogy szeretnénk visszapörgetni az idő kerekét és háromszor egymás után megtölteni a Puskás Arénát" – szögezte le a lapnak Zalatnay Cini.









Ezeket olvastad már?
Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Ebből mi lesz? Bochkor Gábor kiütné a ringben Bunyós Pityut

Ebből mi lesz? Bochkor Gábor kiütné a ringben Bunyós Pityut

Puskás-Dallos Bogi: A telefonom ma véletlenül lőtt rólunk egy fotót

Puskás-Dallos Bogi: A telefonom ma véletlenül lőtt rólunk egy fotót

"Ezzel lett teljes a szabadsága" - két és fél év után megegyezett az apjával Britney Spears

"Ezzel lett teljes a szabadsága" - két és fél év után megegyezett az apjával Britney Spears

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás