Kozso teljesen kiakadt, összetörték a lelkét





Kozso szerint vasárnap este kiparodizálták és megalázták őt a tévében.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.10.18.
Módosítva: 2023.10.18.
Sztárban Sztár leszek! Kozso paródia

Mint ismert: vasárnap este a Sztárban sztár leszek! legújabb élő adásában Szentmártoni Norman egy Ámokfutók-dalválogatást énekelt el, ami nem sikerült annyira jól. A műsor végén ez be is bizonyosodott, hiszen Norman nem kapott elég szavazatot, így kiesett a versenyből.

Fotó:  Metropol

Norman előadása Kozsónak sem tetszett, sőt parodizálásnak tartotta az egészet

Kozso a Riposztnak mondta el a véleményét:

Annyira drukkoltam a srácnak! Hittem benne, hogy hatalmasat fog énekelni, felajánlottam neki a saját szerkóimat, amiket még a legnagyobb slágereim klipjeiben hordtam. Vártam valamit, amit nem úgy kaptam vissza, ahogyan szerettem volna

– kezdte higgadtan az ezredforduló legtöbb slágerét felvonultató producere, Kozso a lapnak, aki azt is furcsállja, hogy Norman vajon miért nem vette komolyan a feladatát. 

„Egyszerűen úgy érzetem, mintha parodizált volna engem, ahelyett, hogy levette volna a figurákat. Pedig nem ez lett volna a dolga. Sajnálom, és fáj. Összetörte a lelkem egy kicsit!” – mondta csalódottan a sztár, akinek a dalaira felnőttünk, és aki bejárta az egész világot, és bárhol is járt, sikert aratott.

Partner voltam, még a nyakláncomat is odaadtam a srácnak, aki biztosan tehetséges, de nem vette komolyan a feladatát

 – folyatta az Ámokfutók zenekar alapítója.

„Nagyon szeretem a zsűriből Majkát és Jocit is, tisztelem a munkásságukat, korrektek voltak a szűrizésben. Norman volt az, aki nem tette bele a kellő melót és alázatot az előadásába. Méltatlan volt, minősíthetetlenen, ahogyan énekelt. Alázatosan, tisztelettel kellett volna. Gagyi volt a produkció. Eltölthetett volna egy kis időt azzal, hogy figyel a mozgásra, akár a körmére. Nem csak egy tincsből áll a »Kozsóság«!  Szíven ütött, hiszen szép számmal vannak hatalmas, No1 slágereim. Több mint 30 éve vagyok a szakmában, ezért méltatlan volt az egész” – mesélte a híresség a Ripostnak.

 A produkciót itt tudod visszanézni:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás