Pápai Joci totál kiakadt: csalók élnek vissza magyar sztárok nevével – Videó





Sorra akadnak ki a celebek. Most Pápai Joci kért segítséget.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2023.10.12.
Liptai Claudia Pápai Joci lopás közösségi média

Annyira sok lett az internetes személyiséglopás, csalás és átverés, hogy Budapesten az ilyen esetek kivizsgálására külön alosztály is működik a rendőrségen. A sztárok folyamatosan áldozatául esnek ennek, kihasználják a vétlen rajongóikat, követőiket. Magyarországon már Liptai Claudia, Harsányi Levente, Bódi Margó, Gáspár Evelin, Tóth Andi és Völgyi Zsuzsi is járt már így. Most pedig Pápai Joci következett.

Pápai Joci nem először esik a csalók áldozatává. Fotó: Czinege Melinda / Hajdú-Bihari Napló

Drága Barátaim! Rengeteg üzenet érkezik hozzám tőletek azzal kapcsolatban, hogy valaki a nevemmel visszaélve írogat nektek, pénzt kér tőletek, vagy fenyegetőzik! Ez eszméletlenül felháborító! Kérlek bennetek, ha ilyet tapasztaltok, azonnal jelentsétek a kamuprofilt az adott platformon

– figyelmeztetett a Sztárban sztár leszek! sikeres mentora, mivel a csalók pénzt akarnak kicsalni az emberekből. Jocinak azonban nem ez volt az első alkalma, hogy ellopták közösségimédia-profilját. 

Szerintem még fél év sem telt el… Az Instagramomnak is van egy álprofilja, ahol nagyon sok visszajelzést kaptam, hogy arról az oldalról írogatnak neki, fotókat kér be az az oldal az én nevemben. Félmeztelen fotókat küldenek rólam nekik, szóval, hogy valamiért, én most nem tudom, így rám jár a rúd ilyen tekintetben, de azt hiszem, hogy egy kicsit jobban oda kell figyelnem nekem is

 – nyilatkozta Pápai Joci.

Ezzel egyetért Forgács Mariann közösségimédia-szakértő is, aki elmondta, hogy valóban egyre gyakoribb és gyakoribb az ilyen eset, csalás. A visszaéléseket nehéz féken tartani, és sokáig tart kinyomozni, ki áll az átverés mögött. Van, akinek még fizetnie is kell azért, hogy visszaszerezze saját profilját. Kiemelte, mivel időről időre vannak ilyen eltulajdonítások, így nagyon figyelni kell rá. 

Nemrég Liptai Klaudia is elvesztette Facebook-oldalát, amit végül nehezen, de visszaszerzett. Amíg azonban a színésznő próbálta ezt megtenni, addig oldalán ruhákat és különböző kiegészítőket kezdtek el árulni. Szerencsére követői hamar észrevették a bajt, nem dőltek be neki. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Mikó Viki csodát tett az ukrán háború traumatizált csöppségével

Mikó Viki csodát tett az ukrán háború traumatizált csöppségével

"Kikérem magamnak" – kifakadt a Házasság első látásra Bogija, tisztázta, mi van közte és volt férje között

"Kikérem magamnak" – kifakadt a Házasság első látásra Bogija, tisztázta, mi van közte és volt férje között

Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás