„Justin nem akart apa lenni” – Britney Spears először beszélt 20 évvel ezelőtti abortuszáról





Britney Spears 20 éve féltve őrzött titkát árulta el, amivel nemcsak a saját, hanem volt párja, Justin Timberlake rajongóit is sokkolta.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.10.18.
britney spears Abortusz Justin Timberlake titok

Egyre nagyobb a felhajtás Britney Spears október 24-én megjelenő életrajzi könyve, A bennem lévő nő című memoár kapcsán, amelyből a People már kapott is egy kis ízelőt. 

Britney Spears
Britney Spears élete legfájdalmasabb élményéről mesélt Fotó: Collection ChristopheL via AFP

A könyv nyilvánosságra hozott részletéből megdöbbentő titkokra derült fény, mások mellett kiderült például arra, hogy az énekesnő a 2000-es évek elején teherbe esett Justin Timberlake-től, akivel akkor egy párt alkottak. Spears állítása szerint ő szívesen benne lett volna abban, hogy a 20-as éveik elején családot alapítsanak, Justin azonban már kevésbé volt nyitott a dologra.

Meglepetés volt, de számomra nem tragédia. Annyira szerettem Justint. Mindig is azt vártam, hogy egy napon családot alapítunk. Csak sokkal korábban történt volna, mint amire számítottam. De Justin határozottan nem örült a terhességnek. Azt mondta, nem állunk még készen arra, hogy gyerekünk legyen, túl fiatalok vagyunk

– idézte fel a szomorú történetet a most 41 éves énekesnő, majd azt is hozzátette, hogy ha csak rajta múlt volna a dolog, akkor sosem vetette volna el a magzatot, akit a szíve alatt hordott.

Justin mégis annyira biztos volt benne, hogy nem akar apa lenni

– írta Britney. Ebből pedig már nem nehéz kitalálni, hogy az énekesnő végül abortuszon esett át, amit a mai napig élete egyik leggyötrelmesebb élményének tart.

A mai napig ez az egyik legfájdalmasabb dolog, amit életemben átéltem.

Britney Spears így sem várt sokáig az anyasággal: a Justin Timberlake-kel való szakításukat követően 2005-ben megszületett első fia, Sean Preston, akit egy évvel később Jayden James követett. Gyerekei apjától, Kevin Federline-tól 2007-ben vált el, három évig voltak házasok.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás