"Senki nem segített nekem" - Harry herceg újra a családját szidja





Továbbra is azzal haknizik a herceg, hogy neki milyen rossz.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.09.02.
Heart of Invictus tragédia sérelmek királyi család Harry herceg

Évek óta abból él luxuséletet Harry herceg és felesége, Meghan Markle, hogy különböző felületeken hirdetik hangosan, hogy nekik milyen sérelmeket okozott a királyi család. Miközben a népszerűségüket, vagy éppen az elinduláshoz szükséges tőkéjüket kizárólag annak a családnak köszönhetik, amelyet habzó szájjal kritizálnak. Most a Netflixen jött ki Harry herceg legújabb dokumentum-sorozata, a "Heart of Invictus", amelyet véletlen pont a herceg cége, az Archwell Productions készített. Ebben az alkotásban a katonaságnál tapasztalt fájdalmairól, és a családon belüli támogatás hiányáról beszélt Harry.

Harry herceg, Meghan Markle, Netflix doku, YouTube videógrab
Harry herceg és Meghan is gyakran kritizálja a királyi családot /Fotó: YouTube

26 évvel Diana hercegnő halála után került adásba a sorozat a Streaming-csatornán. A több mint két évtizede történt tragédiáról is beszélt Harry a sorozat egyik epizódjában, és úgy tűnik, hogy még ennyi idő után sem tudta feldolgozni az őt ért vélt vagy valós sérelmeket.

Számomra az volt a legnagyobb küzdelem, hogy senki nem segített igazán a környezetemben. Nem rendelkeztem támogató háttérrel, családdal, vagy szakértői tanácsokkal, amik alapján le tudtam volna rendezni magamban, hogy mi is történik éppen velem

 - mondta el az édesanyját fiatalon elveszítő férfi a traumájának történetét. Szavait a DailyStarnak azonban szinte azonnal cáfolta egy királyi család szakértő, Kinsey Schofield.

A sorozat során őszintének és aggodalommal telinek tűnt Harry herceg. De úgy érzem, hogy még mindig a múlt csapdájában őrlődik, és van körülötte egy csapat filmkészítő, aki nem foglalkozik a tények ellenőrzésével, csak a tragédiák leforgatásával. Ha Harry herceg nem kapott volna elegendő támogatást, akkor most nem a filmjét, a könyvét, vagy a sorozatát készítené, mert nem létezne egyik sem. Egyértelműen a családja miatt tudta terápiásan feldolgozni a történteket és ily módon ezt később a világ elé tárni

- szögezte le a szakértő.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás