Emlékszel a kis Patai Annára? Csinos nővé érett, aki hamarosan feleség lesz





Patai Anna még kislányként lopta be magát a nézők szívébe. A zenei karrierjének csak első lépcsőfoka volt a tehetségkutató műsor: azóta is jelennek meg új dalai, de rádiós műsorvezetőként is érvényesül, hamarosan pedig feleség lesz.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.09.04.
Patai Anna esküvő énekesnő

Patai Anna még csak 24 éves, de máris az érett, önálló felnőttek életét éli, és rengeteg sikert tudhat maga mögött. Bár sok gyereksztár népszerűsége kikopik az évek alatt, Anna a köztudatban maradt, sorra jelennek meg új számai, ráadásul rádiós karrierbe is belekóstolhatott, hamarosan pedig feleség lesz.

Éneklés mellett rádiós hírszerkesztő lett Patai Anna

A fiatal énekesnővel a Metropol beszélgetett. Először is azt tudakoltuk, hogyan jött az életébe a rádiózás, ugyanis egy éve már, hogy a Rádió Dikh állandó műsorvezetője.

A csatorna indulásakor felkerestek, hogy lenne-e kedvem műsorvezetőként náluk dolgozni. Mindig is nagyon érdekelt ez a világ, tetszett, ha egy filmben láttam, hogy hogyan is zajlik egy ilyen rádiós műsorkészítés. Ezért azt feleltem a megkeresésükre, hogy nagyon nagy örömmel igent mondok!” – idézte fel nevetve Anna. 

„Nagyon segítőkészek voltak velem. Azóta már hírszerkesztő is vagyok, saját műsorsávom van: déltől háromig végigkísérem a hallgatókat útinformmal, időjárással, és persze sok jó zenével. Csütörtök esténként pedig egy mély beszélgetős műsort vezetek, ahol kiváló zenészekkel készíthetek interjút. Külön jó érzéssel tölt el, hogy ezzel is foglalkozhatok a rádióban.”

Anna nagyon fiatalon került rivaldafénybe, ám ennek semmilyen negatív vonzatát nem érezte:

Minden pont úgy történt az életemben, ahogy kellett. Hiszek istenben, keresztény ember vagyok, hiszem, hogy nem véletlenül alakul úgy az életem, ahogy. Hiszem, hogy mindenkinek van egy álomszakmája, és hálás vagyok, amiért én már gyerekként rátaláltam. Nem éltem meg teherként ezt, fantasztikus gyerekkorom volt, és felnőttként is csodás az életem!

Csodálatos családom van”

Az énekesnő vallja, hogy a korai siker ellenére teljes értékű gyerek- és tinikora volt. Felmerült a kérdés, hogy mikortól is datálja a felnőttkorát?

Csodálatos családom van, a sikereim ellenére biztosították, hogy gyerek lehessek, iskolába járjak, úgy éljem a napjaim nagy részét, mint a többiek. Emlékszem, 18 évesen, az érettségi után fogalmazódott meg bennem, hogy én mostantól felnőtt vagyok, saját magam akartam intézni mindent az énekléssel kapcsolatos dolgokkal.”

Közeleg a nagy nap”

Nemcsak a zene, a karrier jött hamar Anna életébe, de az igaz szerelem is!

Közeleg a nagy nap, minden úgy halad, ahogy kell, már csak az utolsó simítások vannak hátra. A ruhám természetesen már rég megvan, egy lánynak talán ez a legfontosabb” – újságolta.

Már csak a nagyon nagy »igen« van hátra!

Az esküvő részleteibe is engedett egy kis bepillantást az örök optimista énekesnő:

Budán találtunk egy gyönyörű kertes vendéglőt. Visszafogott esküvőre készültünk, csak a szűk család. De mivel elég népes a családom, a násznép száma már most meghaladja a kilencven főt! Nagy hagyományőrző cigányzenekar gondoskodik majd a jó kedvről, de DJ-nk is lesz.”

Az ötéves terv

Adta magát a kérdés, hogy a családalapítást is hamar szeretné-e az életébe:

Fogalmazzunk úgy, hogy az ötéves tervben benne van a baba!” – nevette el magát, majd elárulta: „Nyolc éve vagyunk együtt a párommal, osztálytársak voltunk. Újként csatlakozott az osztályba, és rögtön szimpatizálni kezdtünk egymással, ebből pedig szerelem lett. A vőlegényem egyáltalán nem a zenei vonalon mozog: épületgépész technikus!”

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás