Érett nő lett a kis Patai Annából: 23 évesen esküvőre készül és műsort vezet





11 éves kislányként ismerte meg az ország, mára kész nő lett Patai Anna. A tehetséges énekesnő műsorvezetőként is kipróbálta magát, és gőzerővel készül az esküvőjére.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.27.
Módosítva: 2023.08.27.
Patai Anna Megasztár esküvő

Mindössze 11 éves volt Patai Anna, mikor a Megasztárba jelentkezett, s az egész ország megismerte! Most már 23 éves, zenei karrierje felfelé ível, műsorvezetőként is dolgozik, hamarosan pedig feleség lesz!

Az álmaimat éltem meg!”

A nővéremmel úgy adtuk be a jelentkezésünket a Megasztárba, hogy sem anyukám, sem apukám nem tudott róla. Aztán jött a telefonon, hogy sikerült bekerülnöm a tehetségkutatóba, és egy álmom vált valóra!” 

Egyáltalán nem izgultam, az álmaimat éltem meg!

 „Imádtam az akkori filmeket, mint a Hannah Montana, ott is énekes volt a főszereplő lány. Semmilyen negatív részét nem láttam a műsorban való szereplésnek! Hatalmas élmény volt, mikor először kaptam fülkontrollt és mikrofont, az valami elképesztő volt! Akkor azt mondtam: egész életemben ezzel akarok foglalkozni!” – áradozott az M2 Petőfi TV-ben Anna, aki felidézte: egy japán tehetségkutatóban is megpróbáltathatta magát, miután kiesett a Megasztárból!”

„Hálás vagyok a gyerekkoromért!”

Az egész családom zenével foglalkozik, születésem óta tudtam, hogy nekem az éneklés a minden. A japán vonal pedig úgy jött, hogy imádtam az anime meséket, és az egyik dalt felénekeltem japánul, és feltöltöttem az internetre. Úgy voltam vele, hogy lehet, hogy teljesen rosszul mondom a szöveget, és nevetnek majd egy jót rajta. Végül így találtak meg az interneten keresztül az ottani tehetségkutatóból.

Bár sok gyereksztárt megvisel a hirtelen jött hírnév, Anna nem omlott össze a vállára nehezedő súly alatt, sőt egyre szebb sikereket ért el, nem is tarthatna jobb helyen az életében.

Hálás vagyok a gyerek- és tinédzserkoromért, mert a zene és a színház adott egy annyira nagy pluszt az életemben!

„Hálás vagyok a családomnak is, mert megmaradt a gyerekkorom, hogy játsszak, játszótérre menjek” – sorolta az énekesnő, aki hozzátette: a fagyizást tiltották, mert mindig megfájdult tőle a torka, ez az éneklésre is hatással volt.

Esküvőre készül

Anna új dalokat készít, közben pedig a Dikh Rádió műsorvezetője. S ha ez nem lenne elég: gőzerővel készül a szeptemberi esküvőjére!
Nagyon izgulok! Nagyon várom már, a vőlegényem is. Minden szépen körvonalazódik, van még néhány dolog, amit el kell intézni, de ezt olyan örömmel teszi az ember a nagy nap előtt, hogy az valami hihetetlen” – fogalmazott a fiatal tehetség.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás