Ostromolják a gyűjtők: Kiszel Tünde gőzerővel készíti az új naptárát





Kiszel Tünde ismét nagy dobásra készül, amit a rajongói izgatottan várnak.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.09.28.
Kiszel Tünde naptár TikTok

Örömhírt jelentette be Kiszel Tünde: készül a következő évi naptára!

Egy kis ízelítő a naptárfotózásról Fotó: Budai Tibor

Naptárgyűjtőrajongók írnak Kiszel Tündének

Érkezik a 23. naptár!” – újságolta boldogan a Metropolnak a televíziós személyiség.

Régóta ugyanazzal a stábbal dolgozom, barátnőimnek mondhatom a stylistot, sminkest. Azt azért el kell ismernem, hogy ahogy telnek az évek, egyre inkább bajban vagyunk, hogy milyen új tematikát találjunk ki. Volt már pin-up stílusú, fekete-fehér dívás, magyaros, hercegnős, de 3D-s naptár is, ami a szívem vágya volt!” – sorolta Tünde, aki azt is elárulta: 
Már sokan jelezték, hogy várják a naptárat, igazi gyűjtők is vannak! Többen írtak már, hogy az elmúlt 22 év szinte minden naptára megvan nekik, csak egy-egy darab hiányzik, hogy teljes legyen a gyűjtemény, ezért kérik: küldjek nekik azokból a példányokból!

Gyűjtők ostromolják Kiszel Tündét a korábbi naptáraiért, hogy teljes legyen a kollekció Fotó: Budai Tibor

„Meglepetésvendégekről egyelőre nem beszélhetek!

A Metropol kérdésére Tünde azt is elmondta, hogy otthon mindig kint lóg az aktuális év naptára, s szeretne egy egész falat felszabadítani, ahol az összes eddigi relikviát kihelyezheti.

Már megvolt a fotózás a jövő évi naptárhoz, de a tematikáról és meglepetésvendégekről egyelőre nem beszélhetek!” – fogalmazott sejtelmesen  Tünde, akinek a lánya már régóta nem szerepel a képeken.

Donatella évek óta nem szerepel a fotókon, tiszteletben tartom a kérését, miszerint szeretne már nélkülem is érvényesülni. Azt azért szeretném elmondani, hogy rettentő büszke vagyok rá, és a háttérből mindenképp nagyon drukkolok neki” – szögezte le a büszke anyuka, aki új területen is kipróbálta magát nemrég.

TikTok-sztár lett Kiszel Tünde 

Haladni kell a korral, így felregisztráltam TikTokra! Jó érzés látni, hogy mennyi követőm van, a legutóbbi, tengeres videómat több mint 500 ezren látták! Abban a videóban egy barátnőm adott tanácsot, ugyanis a végét le akartam vágni, de ő azt mondta, vállaljam be, kell egy kis önirónia!” 

@kiszel_tunde Egy kis nyári emlék! 😜❤️❣️ Szeretem a tengert! Akkor is gyönyörű amikor viharos! 🌊❄️☀️🩷😘 #Italy #capri #island #sea #summer #vacation #beautifull #wonderful #memory #love #🇮🇹 #💚🤍❤️ ♬ původní zvuk - kokot

Azt vettem észre, hogy nagyon sok fiatal követőm van. De nemcsak TikTokon, a naptárdedikálásokra is rengeteg huszonéves jön el, s mikor kicsit kérdezgetem őket, kiderül, a nagy részük intelligens egyetemista! Sokszor hívnak szépségversenyekre zsűrizni, de céges rendezvényeken és szülinapi bulikon is szoktam meglepetésvendég lenni, illetve forgatások és fotózások is vannak. A fennmaradó időmben pedig a háztartást vezetem, mivel Donatellának most rengeteg teendője van, én intézem a bevásárlást, takarítást, szeretném ezzel is segíteni a mindennapjait” – fejezte be Tünde. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás