Kasza Tibi megtörte a csendet – lányairól vallott: „Nincsenek elkényeztetve...”





Kasza Tibi az 5 és az egyéves lányáról mesélt.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.17.
család kasza tibi nevelés gyerek

A TV2 népszerű vetélkedőjének a házigazdája, Kasza Tibi mostanában nem igazán beszél családjáról. De most a Szerencsekerék műsorvezetője kivételt tett, és gyerekeiről mesélt, hogy hogyan nevelik őket feleségével, Darai Andreával, azaz Mankerrel.

Kasza Tibi
Fotó: TV2 Play

A feleségemmel sosem titkoltuk, hogy nehéz körülmények között nőttünk fel. Biztos vagyok benne, hogy a szívósságom, az akaraterőm, illetve az, hogy bármikor felállok a nulláról, az ebből fakad. Ezt a küzdőszellemet szeretném átadni a lányaimnak, de anélkül, hogy nélkülözniük kelljen. Persze bennem is, mint minden szülőben, ott a kétely, hogy jól csinálom-e, de egy biztos, mi mindent megteszünk ezért.

Nincsenek elkényeztetve, de tipikus gyerekek, minden kellene nekik, amit meglátnak a boltban. A nagyobb már érti, tudja, nem kaphat meg mindent. Van saját kis perselye, abba gyűjti a pénzét, néha odahozza, hogy számoljuk meg, mire lenne elég. Lora nagyon jószívű kislány

– magyarázta a Story magazinnak a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy szerinte jó úton haladnak a gyerekek nevelésével. 

„Ő lesz az, aki biztosan megosztja majd az uzsonnáját a suliban, ha azt látja, hogy az egyik osztálytársa éhes. Erről már sokszor beszélgettünk. Erre különösen érzékeny vagyok, hiszen sráckoromban én voltam ez a kölyök. De visszakanyarodva, eddig úgy tűnik, hogy a nevelésükben jó úton járunk. Ám erről valójában csak 15 év múlva fogunk tudni meggyőződni” – mondta.









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás