Családos édesapa volna Szabó Zsófi milliárdos szerelme?





Vajon tényleg igaz lehet, hogy a műsorvezető elcsavarta egy szír üzletember fejét?



Megosztás
Szerző: Wednesday
Létrehozva: 2023.08.07.
Módosítva: 2023.08.09.
Szabó Zsófi pletyka üzletember szerelem

Danny DeVito szír ikertestvére – így emlegették a sokszor kegyetlen netezők azt a férfit, akit a pletykák szerint úgy megbabonázott Szabó Zsófi szépsége, hogy zavarában még arról is megfeledkezett, hogy felesége és gyerekei is vannak.

Szabó Zsófit most egy dúsgazdag üzletemberrel boronálták össze Fotó: Szabolcs László

A Bors elsőként számolt be arról, hogy a műsorvezetőt a szóbeszéd szerint gyengéd szálak fűzik egy nem túl magas, szír származású, idősebb üzletemberhez. A férfiról azóta kiderült: egy luxusóra magyarországi márkaboltjában is érdekelt.

Lopott percek külföldön

A Redditen természetesen azonnal beindultak a legpletykásabb felhasználók, és a netezőkre zúdították vélt vagy valós infóikat a párról:

„Szabó Zsófi Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön. Nézzétek meg az oldalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek az új, szír származású idősebb úr az oka. Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo”, akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel. Ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolata” – olvasható a portálon.

Vége a családi idillnek?

A Bors gyorsan megtalálta a neten Zsófi udvarlóját: az illető úr a Közel-Keleten, Szíriában. A férfi 1960 óta foglalkozik drága karórákkal és luxusékszerekkel: először Szíriában dolgozott, egy ideje azonban áttette a székhelyét Svájcba. Kiderült az is: a férfi 2015-ben oltár elé vezetett egy gyönyörű hölgyet, akitől több gyermeke is született. Ám egy kommentelő szerint az is elképzelhető, hogy azóta már nincs is együtt a feleségével, de ezt nem kommunikálják.

„A csávó lehet szétment a nejével azóta, ez nekem kb. féléves infó, akkor még volt family” – írta egy jól informált hozzászóló. Ha mindez igaz, két forgatókönyv lehetséges: a szír férfi házassága már megromlott, amikor megismerte Zsófit, de az is lehet, hogy a szép tévés kavarta meg az állóvizet.

Bárhogy is volt, a férfi és felesége április végén még együtt pózolt az óracég egyik rendezvényén, ahol ráadásul Zsófit is lencsevégre kapták a feleséggel együtt.





 





Ezeket olvastad már?
Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás