Stohl András a gyermekeiről vallott: szó sincs róla, hogy Bandi lenne a kedvenc

Stohl András tavaly ötgyermekes apuka lett. Az elismert színész gondosan ügyel rá, hogy ne kivételezzen egyik utódjával sem.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.30.
Stohl András VIASAT3 gyerek

Stohl András gondosan védi a magánéletét, így igazi kuriózumnak számít, hogy a VIASAT3 új műsorában hosszan mesélt öt gyermekével való viszonyáról.

Az apuka mindegyik gyermekéhez máshogy viszonyul (Fotó: Nagy Zoltán)

„Mindegyikkel más a viszonyom

A színész elismerte, a lehető legigazságosabban igyekszik öt csemetéjéhez állni.

Nehéz erről beszélni úgy őszintén, hogy az ember ne bántsa meg egyik gyermekét sem. Azt vallom, hogy mindegyik gyermekem egy csodálatos teremtés, és mindegyikkel más a viszonyom. Van a legnagyobb lányom, aki elmúlt már harmincéves” – utalt Lucára, aki májusban vált édesanyává, ami azt jelenti: Buci nagypapa lett. Ritka jelenség ez: unokája és legkisebb gyermeke között alig egy év a korkülönbség. A műsorban Stohl tovább folytatta a felsorolást:

Aztán Rebeka, és Franciska, aki most kamasz, 15 éves. Aztán Bandi, az egyetlen fiam, és ott van nekem Bella, aki egy év és egy hónapos. Mindegyikhez máshogy viszonyulok” – szögezte le az apuka az Adom a napom című műsorban, melynek ma esti szereplője Liptai Claudia lesz.

A műsorvezető ritkán beszél a magánéletéről, most kivételt tett. Fotó: VIASAT3

Nincs kedvenc gyerek!

A színész azt is kifejtette, hogy bár Bandi az egyetlen fia, nem akar vele kivételezni csupán a neme miatt.

Sokszor beleesnek a szülők, még talán az én nagyszüleim is beleestek ebbe, hogy a fiúgyerek a gyerek, ez egy divat volt. Ez egy nagyon konzervatív hozzáállás. És nyilván rossz lehet úgy leélni egy életet, főleg hogyha állandóan a fejedre olvassák. Én ugyan meg nem próbálom ezt, hogy nekem a Bandi a „libling” [kedvenc – a szerk.], szó sem lehet róla. 

Megpróbálom mindegyiket a saját helyén kezelni, a fiamat megpróbálom úgy, ahogy engem kezelt az édesapám

– szögezte le a színész, műsorvezető. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás