Király Linda nagy dobásra készül, Mariah Carey zeneszerzőjével dolgozik együtt





Az énekesnő karrierje mérföldkőhöz érkezett: Budapesten találkozott Ben Margulies zeneszerzővel, aki többek között Mariah Carey első lemezét és a világsztár legnagyobb slágereit írta. Ha Linda is kap egy „All I Want For Christmas"-hoz hasonló gigaslágert, akkor az a csillagos égig repítheti.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.08.05.
király linda slágergyáros mariah carey karrier

Király Linda zenészcsaládból származik, és már egészen kiskorában kiderült, hogy minden porcikájában hangjegyek muzsikálnak. Énekelt játék közben, az ebédlőasztalnál, az oviban, az iskolában és tulajdonképpen bárhol, ahol csak kedve tartotta. A tehetségét kiváló tanárok vezetése alatt, sok gyakorlással tökéletesítette, nem véletlen, hogy még Amerikában is – ahol született és ahol megszámlálhatatlan világsztár nevelkedett – ismerik a nevét. 

Király Linda és testvére egy színpadon / Fotó: Hot! magazin 

Itthon nehezebb 

Linda magyarországi karrierje döcögősen indult, 2012-ben a Himnuszt kellett volna elénekelnie egy meccs előtt, de a szövegbe belesült… Az a fiaskó egy évtizeden át megkeserítette az életét, az emberek megbélyegezték, nehezen fogadtak el tőle bármit. Pedig ő nagyon igyekezett. Fáradhatatlanul dolgozott, dalokat írt, énekelt, azon szorgoskodott, hogy egyszer bebizonyítsa, méltó a hazai közönség szeretetére. 

Karrierlehetőség 

Az alázatos munkája végül meghozta a gyümölcsét: Linda ma már az ország egyik kedvenc előadója, a különleges hangi adottságai miatt sok száz ezres rajongótábora van. A folyamatosan felívelő karrierje úgy fest, most egy újabb lendületet kap, hiszen Budapesten találkozott és tárgyalt a világ egyik legelismertebb zeneszerzőjével, Ben Marguliesszel, aki többek között Mariah Carey első lemezét és a világsztár számos nagy slágerét írta. Az énekesnő a Facebook-oldalán számolt be a nagy találkozásról: 

Pár hónapja Floridában találkoztam Ben Marguliesszal, aki egyik legnagyobb példaképemnek, Mariah Carey első lemezét és legnagyobb slágereit írta. Egy énekes/zeneszerzői fesztiválon találkoztunk, amire meg voltam hívva. Most eljött Budapestre, hogy pár dalon dolgozzunk együtt.

Bár Király Linda további részleteket nem árult el a megbeszélésről, azt sejteni lehet, hogy ha a zeneszerzőnek sikerül újra olyan nagy slágert írnia, mint mondjuk az All I Want For Christmas, azt az énekesnő a különleges hangi adottságaival gigaslágerré tudja varázsolni egy szempillantás alatt. Jobb lesz, ha a fél szemünket ezért Lindán tartjuk, mert hamarosan új világsláger születhet. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás