Kiakadt az emberekre a népszerű színész Tóth Gabiék válásával kapcsolatban





Fenyő Iván őszintén leírta a gondolatait a témában.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.08.14.
Módosítva: 2023.08.14.
Fenyő Iván válás Krausz Gábor Tóth Gabi

Egy ország döbbent meg, amikor pár napja kiderült, hogy Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor elválnak. Azóta rengeteg támadás éri az énekesnőt, és sokan közös gyermeküket, Hannarózát féltik. Az viszont már látszik, hogy az emberek rosszindulata határtalanná vált a téma kapcsán. Úgy tűnik, hogy a mások magánéletében vájkálás a csúcsra ért jelenleg. Ezzel kapcsolatban Fenyő Iván a védelmébe vette Gabiékat.

Fenyő Iván
Fenyő Ivánt feldühítette a kommentelők reakciója /Fotó: Facebook

Valaki most fáj, vagy valakik most nagyon fájnak… bárhogy is, ha egy ember szenved is, nem lökök még rajta… ha van harmadik fél, ha nincs, ez egy nagyon nehéz és kellemetlen dolog… ez nem mindennapi fájdalom. Átéltük már sokan, igaz? Ez nem vicc… ebbe életek futnak bele a falba… ebből földön lehet maradni… ebbe bele lehet roskadni… ebbe az iszonyatos fájdalomba akár fel is lehet adni az életet, vagy el is lehet venni egy másik ember életét…

– kezdte Facebook-posztjában a színész. Hozzátette – 

Szerintem nem kell szeretni az illető alanyait ennek a történetnek… ismerni sem kell… egyetérteni sem kell… és meg lehet a véleményünk… de okoskodni sem kell, és semmit sem… de legkevésbbé kárörvendeni, vagy kigúnyolni, vagy pláne még így haldoklásukban belérúgni a másik emberbe sem.

– fejtette ki hosszan véleményét Fenyő Iván, aki saját bevallása szerint volt már hasonló helyzetben, amikor az élet kihívás elé állította, az emberek pedig cafatokra próbálták szaggatni. A teljes bejegyzését a sztárnak itt tudjátok elolvasni:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás