Béres Anett őszintén vallott: ez vezetett a borzasztó balesetéhez





Béres Anett, egy évvel a balesete után már teljesen tisztán látja az okokat, amik végül a rémálommá vált szertartáshoz vezettek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.26.
Béres Anett szeánsz önbecsülés gyógyulás

Béres Anett előtt még hosszú út áll a teljes fizikai és lelki gyógyulásig, de már látja a fényt az alagút végén. Újra tud őszintén nevetni és képes kimondani, nem akkor hibázott a legnagyobbat, amikor elindult arra a bizonyos ayahuasca szeánszra, hanem amikor hagyta, hogy egy férfi elvegye az önbecsülését és megsemmisítse a legnagyobb vágyát. Anett most a Borsnak beszélt kapcsolatáról, ami már az első pillanattól halálra volt ítélve.

Fotó: Mokka

- Nehéz a történteket balesetnek hívni, de ha az eredményét tekintjük, akkor mégis csak az volt, mégpedig nagyon-nagyon súlyos. Nagyon rossz életszakaszban voltam, amikor arra gondoltam, hogy az ayahuasca szertartáson, majd megvilágosodok. Legalábbis így éreztem és gondoltam, pedig ez nagyon nem volt igaz. Ma már tudom, hogy minden gondomra ismertem a gyógyírt, vagy megoldást, csak túl gyenge és gyáva voltam hangosan kimondani és beismerni legalább magamnak. 

Sőt, ha őszinte akarok lenni, az az igazság, hogy évek óta tisztában voltam vele, hogy rossz úton járok

- kezdte a Borsnak Béres Anett.

Ha kíváncsi vagy, pontosan mi történt Anett életében, ami miatt csak a szeánszot látta kiútnak, akkor vasárnap látogass el a borsonline.hu-ra és megtudhatod! 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás