100 napja súlyos betegséggel küzd Bella Hadid, megrázó kórházi fotókat osztott meg





Az orvosi kezelésekbe engedett bepillantást.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.08.08.
Módosítva: 2023.08.08.
Bella Hadid betegség kórház

Bella Hadid megrázó fotókat osztott meg Instagram-oldalán. Több mint 100 napja tartó intenzív kezeléséről mutatott néhány képet, amelyre régóta tartó betegsége miatt volt szüksége.

Semi Exclusif - Bella Hadid et son compagnon Marc Kalman sortent de leur hôtel pour aller à La Maison du Caviar à Paris en marge de la fashion week femme printemps/été 2023
Fotó: Northfoto

A szupermodellnél Lyme-kórt diagnosztizáltak – amiben az édesanyja és az öccse is szenved. Több mint 100 napja pedig intenzív gyógyszeres kezelést kap, aminek hatására egyre jobban van – szúrta ki a posztot az Origo.

A régi énem, aki szenvedett, olyan büszke lenne rám, hogy felnőttem, mert nem adtam fel. Hálás vagyok az anyukámnak, hogy megőrizte az összes orvosi leletemet, kitart mellettem, sosem hagy el, véd, támogat, de legfőképpen, hogy hitt bennem

– fogalmaz a fotók melletti posztban Hadid.

Jól vagyok és nem kell aggódnotok. A világért semmin nem változtatnék. Ha újra át kellene esnem ezen az egészen, hogy eljussak ide, pont ebbe a pillanatba, amiben most vagyok, veletek, végre egészségesen, újra megtenném. Ez tett azzá, aki ma vagyok.

A Lyme krónikus betegség és a társfertőzések több mint 100 napos kezelése és a majdnem 15 évnyi láthatatlan szenvedés mind megérte, ha isten akaratából képes vagyok egy életen át a szeretetet terjeszteni teljes szívemből, és képes vagyok igazán önmagam lenni. Most először az életben.

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás