Nem aprózták el: előkerültek az Exatlon sztárjának lánybúcsúztatós fotói

Férjhez ment az Exatlon Hungary csinos versenyzője, Kocsis Lilkó. A fiatal táncos a Metropolnak mesélt elsőként az esküvőről. Most egy újabb fotósorozat látott napvilágot, kiderült, egy hónappal ezelőtt a lánybúcsúra is sor került, nem is akárhol...Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.07.01.
Kocsis Lilkó lánybúcsú lánykérés Exatlon Hungary

Ahogy az lenni szokott, minden nő az esküvője előtt egy hatalmas bulival búcsúzik a lányságától, ahol szigorúan tilos a férfiak jelenléte. Így volt ezzel Kocsis Lilkó is, aki barátai körében tartotta meg a lánybúcsúját. A csinos táncoslány három barátnőjével bőröndöt ragadott, és meg sem állt Horvátországig. Az Exatlon Hungary népszerű versenyzője húsz nappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent, azonban a lánybúcsújáról csak most osztott meg néhány képet Instagram-oldalán.

1 hónapja felejthetetlenné tettétek a lányságom utolsó napjait! Nagyon szeretlek titeket!

„Igaz barátok az élet egyik legszebb kincsei!” – írta Lilkó a fotósorozathoz.

Egy évvel a lánykérés után keltek egybe

Lilkó az esküvőt követően exkluzív interjút adott lapunknak, melyben a csodálatos fotók mellett részletesen beszámolt élete egyik legboldogabb napjáról. Szerelmével június 10-én kötötték össze hivatalosan az életüket szeretteik és barátaik körében.

„Az egész esküvő álomszerű volt számunkra. Még mindig nem dolgoztuk fel teljesen. Úgy gondolom, nem stresszeltük túl a dolgokat sem előtte, sem aznap. Inkább az időjárás miatt aggódtunk kicsit, de akik már nem lehetnek velünk ezen a csodálatos napon, odafent elintézték nekünk, hogy ne tegye tönkre a nagy napunkat az eső.”

A tavalyi lánykérés után nem sokkal eldöntöttük, hogy a következő nyáron szeretnénk egybekelni. Rengeteg előkészülettel járt az egész, nem is gondoltuk, hogy ilyen összetett dolog lesz mindent tökéletesen összerakni.

„Nagy szerencsémre Patrik is részt vett benne. Az életben is segítjük, támogatjuk egymást, és ez most sem volt másképp. Mindenben együtt döntöttünk” – mesélte lapunknak az Exatlon Hungary sztárja.

Kocsis Lilkó
Az Exatlon Hungary versenyzőjének a kezét tavaly nyáron kérte meg szerelme (Fotó: TV2)


A családalapítás is szóba került

Ha két fiatal egybekel, adódik a kérdés, mikorra tervezik a családalapítást. A táncoslány ezt is elárulta.

„Jelenleg a főszerep a tanításon van, de persze majd szeretnénk gyermeket Patrikkal” – mondta.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás