Férjhez ment az Exatlon Hungary bájos versenyzője

Egy évvel az eljegyzést követően Kocsis Lilkó hozzáment szerelméhez.Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.06.16.
Kocsis Lilkó férjhez ment Exatlon Hungary

Kocsis Lilkó férjhez ment focista kedveséhez, Patrik Marques-Airosához. Legalábbis erre lehet következtetni abból a két fotóból, amit az Exatlon Hungary Bajnokok versenyzője Instagram-oldalán osztott meg csütörtök este. A lapozható bejegyzés második oldalán hatalmas mosollyal az arcukon a kezüket tolják a kamerába, ahol egyértelműen a jegygyűrűjüket akarták megmutatni. Hogy a nagy napra mikor került sor, egyelőre nem tudni, de azt lehet sejteni, hogy az elmúlt hétvégén mondták ki a boldogító igent a fiatalok, amit a hozzá írt szöveg is elég egyértelművé tesz.

A legcsodálatosabb emberrel megyek tovább, kéz a kézben! 

– olvasható a bejegyzésben.

A fitness Európa- és többszörös show-tánc-világbajnok kezét tavaly júniusban kérte meg párja, amit szintén közösségi oldalán osztott meg.

 

Egy évvel ezelőtt volt az eljegyzésük

A fiatalok megismerkedésének története filmbe illő lehetne, ugyanis az exatlonos lány éppen a Sztárban Sztár egyik évadában táncosként is szerepelt, a focista tévénézés közben szúrta ki magának Lilkót. Innentől fogva felgyorsultak az események, ugyanis Patrik azonnal megkereste a táncost, ám a randevúra várnia kellett. Nem adta fel, és a kitartása meghozta gyümölcsét. A találkozó olyannyira jól sikerült, hogy azóta elválaszthatatlanok, és ma már férj és feleségként élik együtt az életüket.

Kocsis Lilkó
Lilkó néhány hónappal ezelőtt lapunknak úgy nyilatkozott, már készünek az esküvőre, de ennek időpontját nem árulta el – Fotó: TV2

 

Özönlenek a gratulációk

Az esküvői fotók alatt rengeteg gratulációt kaptak, több egykori exatlonos versenyzőtársa is sok boldogságot kívánt a fiatal párnak.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás