RETRO RÁDIÓ

Sokatmondó videó – Titokban férjhez ment az Exatlon szexi sztárja?





Az Exatlon szexi sztárját tavaly jegyezte el focista szerelme, akivel évek óta egy párt alkotnak. Kocsis Lilkó legújabb posztja felrobbantotta az internetet, csak úgy özönlenek a gratulációk!



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.03.15.
Kocsis Lilkó titkos lagzi exatlon

Titokban férjhez mehetett az Exatlon szexi sztárja, özönlenek a gratulációk Kocsis Lilkó legújabb Instagram-posztjához. A Bajnok egy videót osztott meg követőivel, amiben párjával látható elegáns ruhában egy templom előtt. A gyönyörű show-tánc-világbajnoknak ráadásul kilátszik kabátja alól fehér ruhája...

Kocsis Lilkó
Titokban férjhez ment az Exatlon szexi sztárja? – Fotó: TV2


Igazi tündérmese

Kocsis Lilkó tavaly júniusban arról is a közösségi oldalán számolt be, hogy szerelme feltette a nagy kérdést, a válasz pedig természetesen igen volt. A tizenháromszoros show-tánc-világbajnok és fitnesz Európa-bajnok korábban azt is elmesélte, hogyan ismerkedett meg focista szerelmével, Marques-Airosa Patrikkal. A megismerkedésük története egy modern tündérmesébe illik: a focista a tévét kapcsolgatta, amikor a Sztárban Sztár színpadán meglátta Lilit táncolni. Több sem kellett, a fiú azonnal felvette a kapcsolatot választottjával, azonban Lili nehezen adta be a derekát egy randira. Végül csak találkoztak, rövid időn belül pedig össze is költöztek. Az eljegyzés óta pedig többször posztolt Lilkó menyasszonyi ruhás fotót, mindegyikben gyönyörű volt.

 

Titokban férjhez ment az Exatlon szexi sztárja?

Legújabb posztjában szerelmével látható, mindketten világos színű, elegáns kabátban mosolyognak egy templom előtt, jól látszik Lilkó fehér ruhája. A kommentelőknek ez bőven elég volt a következtetéshez, hogy titokban megtartották az esküvőt a júniusi eljegyzés után. Megkérdeztük az Exatlon szexi sztárját, gratulálhatunk-e mi is a házasságkötéshez.

Nem, még nem volt meg az esküvő, de már nagyon készülünk rá

 – árulta el a Ripostnak a gyönyörű táncosnő. 





 





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás