RETRO RÁDIÓ

Vallásáról beszélt Csoki: nehéz így főzni a Hal a tortánban

Csoki elmondta, hogy mi a vallása, emiatt nem nyúlhat hozzá bizonyos ételekhez.Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.05.
csoki TV2 hal a tortán

A TV2 Hal a tortán e heti csapatába is érdekesebbnél érdekesebb egyéniségek kerültek be: a show-t kétség kívül Csoki viszi, most pedig bepillantást nyerhettünk étkezési szokásaiba. Gáspár Beát valósággal sokkolta, amikor a vallásának szabályairól beszélt.

csoki
Csoki tartja a katolikus tanításokat – Fotó:  TV2

A TV2 Hal a tortán műsora igen nagy sikereket ér el. Ez már az alapvető koncepciónak is köszönhető, hiszen ki ne lenne kíváncsi arra, hogy milyen körülmények között élnek a sztárok, és miképpen forgolódnak a konyhában. Arról nem is beszélve, hogy egy jó (bár gyakran rossz) vacsora és egy pohár bor mellett könnyebben megnyílnak, és ekkor olyan történeteket is elmesélnek, amelyekre egyébként nem vetemednének. A Hal a tortán idei szériájában ugyanakkor nagyszerűen válogatják össze a csapatokat is, így színesebbnél színesebb egyéniségek vendégelik meg egymást. 

Most az egykori valóságshow-sztár, Csoki viszi a prímet, és nincs olyan adás, ahol ne nevetnénk a mókázásain. Az előző adásban ő vendégelte meg a csapatot, és amikor reggel besétált Gáspár Beához, mondandójával bizonyosan jobban felébresztette a háziasszonyt, mint egy erős kávéval. Csoki ugyanis a menüsort olvasgatta, amit meg kell főznie, és észrevette, hogy tepertőt kell felszolgálnia. Ezen mélységesen felháborodott, mert állítása szerint a vallása nem engedi, hogy ilyesmit egyen. 

Mi az a tepertő? Ilyet nem... Én nem nyúlhatok hozzá vallás miatt

- mondta, mire Bea megkérdezte, mi a vallása. Ekkor Csoki bevallotta, hogy katolikus, mire a háziasszony hatalmas hahotába tört ki. Elmondta, hogy a katolikusok nagyon is ehetnek tepertőt, és Csoki egészen eddig hatalmas tévedésben élt. 

 

Ezeket olvastad már?
Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás