Özönlenek a gratulációk: családi fotóval mutatta meg Dér Heni a kisbabát





Tündéri, pici hajas baba.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.13.
dér heni gyerek baba

Dér Heni Magyarország egyik legsikeresebb és legelismertebb énekesnője, aki csodálatos hangjával az egész országot elvarázsolja. Boldog házasságban él a sztárszakáccsal, Bakos Gergővel, egy kisfiú boldog szülei, hamarosan pedig érkezik a második baba. 

Dér Heni már nagyon várja a második gyermekét

Mint ahogyan azt már megírtuk, egy babaváró buli keretei között kiderült, hogy Dér Heni és Bakos Gergő második gyermeke kislány lesz. Dér Heni már bizonyosan nagyon várja, hogy igazi anya-lánya kapcsolatot alakíthasson ki gyermekével, de addig is minden figyelmét kisfiának, Bendegúznak szenteli. 

Gergő és Heni hatalmas szeretetben nevelik a kisfiút, ő életük középpontja, és bár az énekesnő pocakja már nagyon kerekedik, Bendegúzra is sok figyelmet fordítanak. 

A kisfiú most ünnepelte második születésnapját, ezért Heni egy olyan fotót posztolt, ahol Bakos Gergővel büszkén tekintenek le az újszülött fiúra. Az énekesnő arról is beszámolt, hogy két évvel ezelőtt aludni sem tudott, mert érezte, milyen csoda előtt áll. 

Bár nem tudta, milyen érzések elébe néz, azt már akkor is tudta, hogy minden sokkal jobb lesz anyukaként. Ezt a tapasztalatot soha nem cserélné el semmire. 

A fotót IDE kattintva lehet megtekinteni!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás