Ördög Nóra: „Békében vagyok magammal, látom a hibáimat, de megtanultam velük együtt élni”





A népszerű műsorvezető a hot! magazinnak adott interjút.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.05.04.
Ördög Nóra szépségápolás műsorvezető

Ördög Nóra számos szerepben bizonyított már, hiszen mások mellett műsorvezetőként, üzletasszonyként, édesanyaként és feleségként is megállja a helyét. Adódok is a kérdés, hogy tud egyensúlyozni ennyi szerepben úgy, hogy még magára is jusson ideje.

Ördög Nóra arca a munkaeszköze Fotó: TV2

Ezzel kapcsolatban a népszerű műsorvezető a hot! magazinnak adott egy interjút, melyben elmesélte, hogy negyvenévesen még nem rabja a ráncainak és a korának sem, de nem akarja elbízni magát, hiszen ő sem lesz fiatalabb. Ugyanakkor nem hanyagolhatja el azt a tényt, hogy az arca a munkaeszköze, ezért egy ideje elkezdett havi rendszerességgel szépségterapeutához járni. A műsorvezető szerint a szakember ilyenkor elmondja neki, milyen szérumra vagy koktélra van szüksége a bőrének.

Őszintén szólva lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem a szeretteimmel töltöm azt az időt, de havonta igyekszem eljutni. Én vagyok az a lány, akinél a kényeztető rész általában kimarad. Amikor a kozmetikus megelégeli, hogy e-mailekre válaszolgatok, rám tesz egy maszkot, ami alatt mozdulatlanul kell maradni, és bekapcsol egy relaxáló zenét

– mondta a magazinnak Ördög Nóra.

A tévés kihangsúlyozta, hogy amit lehet, azt megtesz a frissessége megőrzésének az érdekében: odafigyel a fényvédelemre, a szoláriumot pedig tudatosan kerüli. Elmondta, hogy ez annak „köszönhető”, hogy még húszéves korában egyszer észrevette, hogy ráncos maradt a bőre, miután kijött a gépből.

Elkezdtem őszülni, de egyáltalán nem vagyok ráfeszülve. Forgatások alkalmával a fodrászok mindig beszínezik. Most például bátran rövidebbre vágattam, így könnyebb kezelni, de abban is szerencsés vagyok, hogy gyorsan visszanő. Békében vagyok magammal; látom a hibáimat, de megtanultam velük együtt élni. Sok fronton kell helytállnom, amit persze magamnak kreálok. Folyamatos egyensúlyozásban vagyok anyaként, társként és a munkámban

– mondta. Arról is mesélt, hogy még a pandémia alatt jött rá, hogy nem tragédia, hogy nem mehet körmöshöz, ugyanis egyszerűen megtanulta a géllakkozást.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás