Ilyet még biztosan nem láttál! – Különleges eseményt szervezett Puskás-Dallos Peti





Egészen rendhagyó kezdeményezést indított Puskás-Dallos Peti, amikor létrehozta az Első Országos Szobanövény-találkozót.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.05.08.
Ullmann Mónika Puskás-Dallos Bogi Istenes Bence találkozó Puskás-Dallos Peti

Az énekes néhány szervezettel karöltve megálmodta és létrehozta az Első Országos Szobanövény-találkozót. A név hallatán mindenkinek kikerekedik a szeme és a szemöldökét ráncolja, mert ötletük sincs arra, pontosan hogyan is kell elképzelni egy ilyen összejövetelt.

Puskás Peti
Puskás-Dallos Peti egészen különleges rendezvényt szervezett Fotó: Bors

A találkozó célja, hogy környezettudatos vagy erre törekvő emberek csoportja gyűlik össze egy különleges napon és többek között olyan beszélgetéseknek lehetnek fültanúi, melyből rengeteget tanulhatnak a fenntarthatóságról, természetesen a növényekről, azok gondozásáról is. Az esemény talán leglátványosabb és legizgalmasabb része, hogy mindenki legalább egy szobanövénnyel érkezik, melyet szeretne eladni, elcserélni, vagy örökbe adni.

Az esemény szervezője, Puskás-Dallos Peti egy méretes cserepes növénnyel érkezett a helyszínre, azzal a céllal, hogy odaadja valakinek, akinél jó sora lesz. A környezettudatosság egyik hazai képviselője, Ullmann Mónika is boldogan csatlakozott az eseményhez, aki a saját bevallása szerint nem térítő típus, inkább saját életmódjára fekteti a hangsúlyt, amelyben többek között fontos szerepet játszik az újrahasznosítás, a pazarlás elkerülése, valamint a húsmentes étkezés is. Peti elárvult növénye gyorsan gazdára talált a színésznő személyében, aki hatalmas mosollyal az arcát vitte haza otthona új ékességét.

Puskás Peti Ullmann Mónika
Fotó: Instagram

Több sztár is csatlakozott

Peti feleségén, Puskás-Dallos Bogin kívül egy másik híresség, Istenes Bence is szeretett volna jelen lenni a szobanövény-találkozón. Az elfoglaltságai ezt nem tették lehetővé, de Instagram-sztoriban üzent barátjának.

Főnököm, mi egész nap forgatunk, de gondolok rád és az első szobanövény-találkozódra. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, remélem, a következőn ott leszek az első sorban a kis növényemmel!

– mondta a műsorvezető, aki szintén aktívan kiveszi a részét, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. 


 





 





Ezeket olvastad már?
Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás