Családalapítás helyett szakított és OnlyFans-oldalt indított a TV2 sztárja?





A párjával közös fotók helyett egyre több az erotikus fotó Szabó Franciska közösségi oldalán.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.31.
Módosítva: 2023.05.31.
Exatlon szakítás Szabó Franciska szerelem

Hatalmasat fordulhatott a világ Szabó Franciskával. Az Exatlonban megismert cselgáncsozóra Amerikában talált rá a szerelem, miután azzal a céllal utazott ki, hogy megvalósítsa az álmát, és pankrátor legyen. Dominikkal már a családalapítást tervezték, de minden jel arra utal, vége a szerelemnek.

Eltűntek a boldogságot hirdető fotók Szabó Franciska oldaláról (Fotó: Bors)


Eltűntek a boldogságot hirdető fotók

Az Exatlon korábbi versenyzője tavaly novemberben még arról mesélt, hogy boszorkánytrükköt is bevetett a párkeresésben.

Szinte az első mondattól annyira egymásra hangolódtunk, hogy már a találkozás előtt erős kötelék alakult ki közöttünk

– mesélte akkor Szabó Franci a Borsnak.

Pár nap múlva elvitt vacsorázni, és azóta már nincs is kérdés, egyforma az értékrendünk, a gondolkodásunk. Ő egy klasszikus férfi, udvarias, úgy kezel, mint egy királynőt. Mellette az erős férfienergiáim mellett végre a női energiáim is tombolnak. Dominik a legjobbkor jött az életembe, és most olyan, mintha álmodnék! Nem a magunk, hanem mind a ketten a másik boldogságának élünk, és így pontosan ugyanazt kapjuk vissza, őrülten szerelmes vagyok! Már most arról beszélünk, hogy együtt akarjuk leélni az életünket, és jöhet a családalapítás is lassan.

Azonban eltűntek a boldogságot hirdető fotók – írja a Ripost. Hogy mi történhetett a szerelmesek közt, egyelőre nem tudni.

OnlyFans-oldalt csinált

A közös képek helyett azonban egyre több az erotikus fotó Szabó Franciska posztjai közt. Kiderült, hogy ez nem véletlen. Az exatlonista kedvet kapott a saját fizetős felnőtt-tartalom gyártásához, amivel milliókat lehet keresni az OnlyFanson. Főleg neki, hiszen nagy népszerűségnek örvend itthon és Amerikában is.









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás