RETRO RÁDIÓ

Valaki máris kiszívta Andi nyakát?





A kommentelők azonnal elkezdtek találgatni, hogy ki szívhatta ki a szépségkirálynő nyakát. Szarvas Andi most tiszta vizet öntött a pohárba.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.04.27.
Módosítva: 2023.04.27.
szarvas andrea pletyka szakítás

Ahogy korábban már foglalkoztunk a témával, Szarvas Andinak nemrég ért véget a kapcsolata. Jegyben járt expárjával, így mindenki megdöbbent, hogy szakítottak. Azóta nagyon sokan találgatnak, mi lehet a szépségkirálynővel és figyelik minden egyes mozzanatát a rajongók.

Szarvas Andi
Szarvas Andi már jobban érzi magát a szakítása óta (Fotó: Szarvas Andrea)

Andi posztolt egy képet az Instagram-oldalán, ami nagy találgatáshullámot indított el, mert egy piros foltot lehet felfedezni a nyakán. A kommentelők egyből rá is haraptak, és elkezdték találgatni, hogy ki szívhatta ki a friss szingli hölgy nyakát. A Metropol munkatársai megkeresték a szépségkirálynőt, aki nem is habozott, mert azonnal tiszta vizet öntött a pohárba…

Semmi valóságalapja nincs! Fémallergiás vagyok, nem is hordok ezért olyan ékszereket, amitől ez előjönne. Valamihez hozzányúlhattam, ezért az egész kezem és nyakam piros foltos lett, kicsit olyan, mint az ekcéma” – öntött tiszta vizet a pohárba Szarvas Andi, aki azt is megemlítette, hogy az emberek egyből észrevesznek mindent, és összeesküvés-elméleteket kezdenek gyártani.

 

Jó emberekkel van körbevéve

Ugyan véget ért a kapcsolata, ami több nagy változást eredményezett a modell életében, de úgy érzi, most van ott, ahol kell lennie…

Már azt tudom mondani, hogy jól vagyok, annak ellenére, hogy sok minden gyorsan megváltozott az életemben. Mindig pozitív vagyok, fontos a jövőm és a saját egzisztenciám. Nyilván nem áll meg a világ, és hiszek abban, hogy az élet mindig arra terel, amerre mennem kell. A fontos emberek tudják, mi van velem és sokat számít, hogy ilyen barátokkal legyen körbevéve az ember” – mondta a szépségkirálynő, aki megemlítette azt is, hogy nagyon motivált és nyitott minden jó dologra, amit az élet tartogat neki a jövőben.





 





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás