Együtt sírt a bolt közepén Tóth Gabi és kislánya, Hanni





Még csak most fogta fel Tóth Gabi és kislánya, hogy valami végérvényesen megváltozott.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2023.04.11.
Tóth Gabi sírás kislány

Tóth Gabi megfogadta, hogy már az új otthonunkban festik a húsvéti tojásokat, de nem jött össze. Az albérletet már át kellett adniuk, de a házuk még nincs olyan állapotban, hogy költözni tudjanak egy háromévessel, így egy panzióban laknak pár napja. A Hanni által eddig ismert egyetlen otthon melege hirtelen eltűnt és hetek óta vándorolnak.

Fotó: Máté Krisztián

Az ő kis világa fenekestül felborult és ezt csak úgy tudja kifejezni, hogy az akaratát sokkal erőteljesebben próbálja nyomatékosítani

– írja a csalad.hu-n vezetett blogjának legfrissebb bejegyzésében az énekesnő.

A dackorszak a tetőfokára hágott és néha olyan hisztis a kincsem, hogy alaposan próbára teszi az amúgy is megtépázott idegrendszerem. Máskor meg úgy megríkat, mint soha még senki. Pont ma történt, hogy egy boltban egyszer csak azt mondta: „Anyaaa, menjünk haza!”. Mondtam neki, hogy fizetünk és megyünk. Erre ő: „De nem ide, hanem a házunkba! Menjünk hazaaa!”

– mesélte Tóth Gabi, aki hiába próbálja a kislánya számára legfontosabb játékokkal, tárgyakkal megteremteni a lehető legotthonosabb hangulatot a panzióban, azért ez nagy kihívás.

Együtt sírtunk ott a bolt közepén, és hirtelen olyan otthontalannak éreztük magunkat. Persze mondtam neki, hogy a mi otthonunk ott van, ahogy együtt vagyunk, és készül a saját, új házunk és olyan szép szobája lesz, amit el sem tud képzelni, és minden nap jövünk a Duna-partra kavicsot dobálni és esténként újra sütögetünk majd a kertben, de az ő kis lelkét ez most nem hatotta meg. Még csak most fogta fel, hogy valami végérvényesen megváltozott, és hogy őszinte legyek, én is

– vallotta be az énekesnő. Hozzátette, most egy kicsit még engedi, hogy ez az érzés átjárja, hogy elsirassa a múltat, de azután felszívja magát.  





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás