Jákob Zoltán elárulta, milyen nőt választana: A pénz is fontos





Magyarország 37. leggazdagabb emberének nem mindegy, hogy választottja milyen anyagi körülmények között él.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.04.17.
Jákob Zoltán gazdagság Nagy Ő

Hazánk egyik legvagyonosabb embere csodaszép hölgyeket mustrált annak a versenynek köszönhetően, amelyre azért érkeztek a lányok, hogy elnyerjék a Miss World Hungary címet. A zsűri elnökeként foglalt helyet Jákob Zoltán, aki a Borsnak elmondta, hogyan látja az idei versenyt.

Jákob Zoltán, Nagy Ő
Fotó: Bors

Vannak kiemelkedően szép lányok, olyanok is, akiken van valami szép és van néhány cuki, őket benevezte valaki. Nem teljesen idevalók, de én őket is megszavaztam, mert megsajnáltam őket. Én mindenkiben meglátom a szépet.

A Nagy Ő gyönyörű lányok társaságában töltötte a hétvégét Fotó: Bors

Mitől lesz vonzó egy nő?

A szépség relatív, hiszen mindenki más-más külső jegyeket tart vonzónak. A Nagy Ő elmondta, számára mitől lesz vonzó egy nő.

Én szeretem a hosszú hajat, a barna szemet a melegsége miatt. Ők bújósabb típusok, a kék szem pedig egy szőke hajjal nagyon jól néz ki. Emellett a nőies nők tetszenek. Az ideál megint elindult a vékony felé, ami egy határon túl már nem jó

 – fejtette ki és elmondta, előfordult már vele, hogy olyan nőbe szeretett bele, aki nem felelt meg az ízlésének, a belső tulajdonságai viszont teljesen magával ragadták. Visszatekintve úgy érzi, sokkal mélyebb kapcsolatot tudott kialakítani egy olyan hölggyel, aki nem rendelkezett az általa szépnek tartott külsővel.

Talán még jobb is volt vele, mint olyasvalakivel, aki az ideálom. Ez azért lehet így, mert amikor ideális nővel vagyok, a hangsúly a szépségén lesz és nem arra koncentrálunk, hogy élvezzük ami körülvesz minket.

De az is kiderült, hogy inkább egy szegény lánnyal kezdene románcot, mintsem egy tehetőssel.

Ha egy nőt kell választanom, aki gazdag és beleszületett, akkor nagy rá az esély, hogy el van kényeztetve. Ha ő teremti meg magának – ami ritka, de van – akkor viszont a gazdag is jó. Egy szegény lány mindig olyan szerény, kedves és aranyos

 – magyarázta Zoli

@borsonline Jákob Zoli őszintén beszélt arról, hogy a párválasztásban igenis fontos a pénztárca vastagsága.. #jákobzoli #nagyő #borsonline #kérdezzfelelek #hungary #foryou ♬ eredeti hang - Bors

 





 





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás