RETRO RÁDIÓ

Jákob Zoltán elárulta, milyen nőt választana: A pénz is fontos

Magyarország 37. leggazdagabb emberének nem mindegy, hogy választottja milyen anyagi körülmények között él.Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.04.17.
Jákob Zoltán gazdagság Nagy Ő

Hazánk egyik legvagyonosabb embere csodaszép hölgyeket mustrált annak a versenynek köszönhetően, amelyre azért érkeztek a lányok, hogy elnyerjék a Miss World Hungary címet. A zsűri elnökeként foglalt helyet Jákob Zoltán, aki a Borsnak elmondta, hogyan látja az idei versenyt.

Jákob Zoltán, Nagy Ő
Fotó: Bors

Vannak kiemelkedően szép lányok, olyanok is, akiken van valami szép és van néhány cuki, őket benevezte valaki. Nem teljesen idevalók, de én őket is megszavaztam, mert megsajnáltam őket. Én mindenkiben meglátom a szépet.

A Nagy Ő gyönyörű lányok társaságában töltötte a hétvégét Fotó: Bors

Mitől lesz vonzó egy nő?

A szépség relatív, hiszen mindenki más-más külső jegyeket tart vonzónak. A Nagy Ő elmondta, számára mitől lesz vonzó egy nő.

Én szeretem a hosszú hajat, a barna szemet a melegsége miatt. Ők bújósabb típusok, a kék szem pedig egy szőke hajjal nagyon jól néz ki. Emellett a nőies nők tetszenek. Az ideál megint elindult a vékony felé, ami egy határon túl már nem jó

 – fejtette ki és elmondta, előfordult már vele, hogy olyan nőbe szeretett bele, aki nem felelt meg az ízlésének, a belső tulajdonságai viszont teljesen magával ragadták. Visszatekintve úgy érzi, sokkal mélyebb kapcsolatot tudott kialakítani egy olyan hölggyel, aki nem rendelkezett az általa szépnek tartott külsővel.

Talán még jobb is volt vele, mint olyasvalakivel, aki az ideálom. Ez azért lehet így, mert amikor ideális nővel vagyok, a hangsúly a szépségén lesz és nem arra koncentrálunk, hogy élvezzük ami körülvesz minket.

De az is kiderült, hogy inkább egy szegény lánnyal kezdene románcot, mintsem egy tehetőssel.

Ha egy nőt kell választanom, aki gazdag és beleszületett, akkor nagy rá az esély, hogy el van kényeztetve. Ha ő teremti meg magának – ami ritka, de van – akkor viszont a gazdag is jó. Egy szegény lány mindig olyan szerény, kedves és aranyos

 – magyarázta Zoli

@borsonline Jákob Zoli őszintén beszélt arról, hogy a párválasztásban igenis fontos a pénztárca vastagsága.. #jákobzoli #nagyő #borsonline #kérdezzfelelek #hungary #foryou ♬ eredeti hang - Bors

 

 

Ezeket olvastad már?
Tényleg nem kell senkinek Antal Imre hagyatéka?

Tényleg nem kell senkinek Antal Imre hagyatéka?

Túlment a határon a szexi színésznő, bármikor törölheti képeit az Instagram

Túlment a határon a szexi színésznő, bármikor törölheti képeit az Instagram

Szexi fotóval mutatta meg új tetoválását a Madách Színház szépsége

Szexi fotóval mutatta meg új tetoválását a Madách Színház szépsége

„Tervezett babóca volt a 4. gyermeked? – Kulcsár Edinát születendő babájáról kérdezték, íme a válaszai

„Tervezett babóca volt a 4. gyermeked? – Kulcsár Edinát születendő babájáról kérdezték, íme a válaszai

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás