Furcsa gyógymóddal kezeli magát L.L. Junior szerelme





Nem mindennapi gyógymóddal kezelteti magát Dárdai Blanka, aki piócákat rakatott a testére. A kezelést plasztikai műtétek után is szívesen alkalmazzák.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.04.03.
Dárdai Blanka pióca kezelés

Sokan undorodnak tőle, pedig nagyon sok pozitív hatása van annak, ha egy pióca ragad az emberre. Meglepő módon ezt a megosztó kezelést L.L. Junior párja, Dárdai Blanka is kipróbálta. Az énekesnő mosolyogva mutatta meg az Instagram-történetében, ahogy három orvosi pióca van a hasára tapadva. A képhez csak annyit írt, hogy „gyógyít”. Igaz, egy ilyen kezelésnek megvannak a jótékony hatásai, azonban nagyon megosztó, hiszen sokan nem szeretnék, hogy férgek tapadjanak a testükre.

Dárdai Blanka, Piócák
Fotó: Instagram

Amerikában, a celebek körében is kezd elterjedni ez a régi gyógymód, hogy ezzel őrizzék meg minél tovább fiatalságukat a hollywoodi sztárok. Demi Moore egy interjúban be is vallotta, hogy rendszeresen jár piócás tisztító kezelésre, hogy ezzel is egészségesen tartsa magát. A nadály nyálának fiatalító- és méregtelenítő hatása van az emberi szervezetre. Moore elmondása szerint ettől érzi magát fiatalnak.

Rengeteg jótékony hatása van

Az orvosi piócakezelésnek rengeteg pozitív hatása van. A vérrel táplálkozó állatok javítják a vér összetételét, ami a test egészén érezhető. Tisztítja a májat és a vesét, hozzájárul a sejtek megújuló képességéhez, ráadásul akár betegségek felszámolásában is hatékonyan részt vesz. Bár visszataszító gondolat, hogy egy féreg szívja a vérünket, de egy kutatás szerint az állat jótékony enzimeket juttat a gazdatestbe, ami segíti az operációk utáni gyógyulást. Amerikában például plasztikai beavatkozások után is előszeretettel használják.

Rengeteg jótékony hatása van a piócakezelésnek Fotó: Fehér Gábor

 





 





Ezeket olvastad már?
Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Feng Ya Ou: „Hárman megyünk nászútra!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás