RETRO RÁDIÓ

Egy titokzatos nő éli Berki Mazsi életét

Úgy tűnik, hogy nem csak Berki Mazsi, de egy másik bombázó is szerelmi viszonyt folytat azzal a dúsgazdag vállalkozóval, akivel Berki özvegye egy fél éve él kapcsolatban. A titokzatos nő Facebook-posztjaiból az derül ki, hogy őt is Zanzibárra vitte a férfi, vele is romantikus vacsorákat tart és a kislányát is közel engedte hozzá.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.18.
Módosítva: 2023.04.18.
berki mazsi kapcsolat titokzatos idegen

A napokban keltette fel a Bors figyelmét egy fiatal nő Facebook-oldala: a titokzatos nő a jelek szerint egy jól menő vállalkozó párja. A férfi Zanzibárra vitte nyaralni, a lakásában rendez romantikus vacsorákat, és a férfi gyermekét ölelgetve azt írja, hogy ő a nevelt gyermeke. De várjunk csak! Berki Mazsi posztjai ugyanerről szólnak. Ugyanezzel a férfivel nyaral szintén Zanzibáron, ugyanabban a lakásban ejtőzik, ugyanazt a gyermeket öleli „pótszülőként”. 

Két nő egy férfi 

A hármas viszonyrendszer ebben a pillanatban nem tisztázott. A nyilvánosságra hozott posztok mindenesetre arról árulkodnak, hogy a két nő élete szinte minden nap keresztezi egymást, ha nem manipulált fotókról van szó persze... Míg Mazsi és a férfi január legelején utaztak Zanzibárra, addig a másik nő február 14-én, Valentin-napon jelentkezett be ugyanonnan. Március 8-án, a nemzetközi nőnapon a titokzatos nő egy gyönyörű csokorral a kezében pózol egy ránézésre is luxusingatlanban, ahol egy nagyon különleges lámpa részlete látszik. A képhez ez a beszédes mondat lett csatolva: „Attól, hogy valami nincs kimondva...” Mit tesz isten, Berki Mazsi egyik fotóján is belóg egy ugyanolyan, egyedi lámpa... 

Lehet, hogy szakítottak?  

Berki Mazsi és a titokzatos párja több mint fél éve alkotnak egy párt. A kapcsolatukat szinte az első perctől kezdve titkolták, amiért nem is lehet elítélni őket… A fiatal özvegy bizton számíthatott arra, hogy a közvélemény ítélkezik majd felette azért, amiért a gyász után újrakezdi az életét. 

Berki Mazsi
Berki Mazsi a gyász után új életet kezdett – Fotó: Bors 

Hogy a kapcsolatuk a férfivel mennyire áll biztos alapokon, azt nem tudni, az azonban biztos, hogy nem súrlódásmentes, többször is szárnyra kapott a pletyka, miszerint szakítottak már. Ezeket a szóbeszédeket aztán rendre megcáfolták azzal, hogy közösen jelentek meg nyilvános helyeken, az elmúlt hetekben azonban nagy a csend: nem látta senki együtt Mazsit és a szerelmét. Lehet, hogy a titokzatos nő letaszította őt a trónjáról? 

Hamarosan kiderül...

 

 

Ezeket olvastad már?
Tényleg nem kell senkinek Antal Imre hagyatéka?

Tényleg nem kell senkinek Antal Imre hagyatéka?

Túlment a határon a szexi színésznő, bármikor törölheti képeit az Instagram

Túlment a határon a szexi színésznő, bármikor törölheti képeit az Instagram

Szexi fotóval mutatta meg új tetoválását a Madách Színház szépsége

Szexi fotóval mutatta meg új tetoválását a Madách Színház szépsége

„Tervezett babóca volt a 4. gyermeked? – Kulcsár Edinát születendő babájáról kérdezték, íme a válaszai

„Tervezett babóca volt a 4. gyermeked? – Kulcsár Edinát születendő babájáról kérdezték, íme a válaszai

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás