Befejeződött a nyomozás a Berki-ügy egyik gyanúsítottja ellen





Lezárták a nyomozást és vádemelést javasolnak a rendőrök.



Megosztás
Szerző: P.E.
Létrehozva: 2023.04.12.
Módosítva: 2023.04.12.
Berki Krisztián

Befejezte a nyomozást a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki ellen Berki Krisztián halála után kábítószer-birtoklás gyanújával indítottak eljárást – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya.

Fotó: TV2/Mokka 

A hatóság hozzátette azt is, hogy az ügyben vádemelést javasolnak, az eljárás iratait pedig megküldték az ügyészségnek. A médiasztárra még tavaly májusban találtak rá holtan IX. kerületi lakásában. Az idegenkezűséget kizárták, de hivatalosan azt nem közölték, hogy mi vezetett Berki Krisztián halálához. A celeb halála után a BRFK kábítószer-bűnözés elleni osztálya 2022. május 10-én fogta el a 42 éves K. Istvánt Vecsésen, lakásán ötven gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két nagy értékű személyautót foglaltak le a rendőrök.

Erre azért volt szükség, mert a korábbi információk alapján drog lehetett Berki Krisztián lakásán, és feltételezhető, hogy azt a vecsési férfi adta el neki. K. István jelenleg szabadlábon védekezik, ahogy az a férfi is, aki ellen kábítószer- birtoklása miatt indítottak eljárást, szintén a Berki-ügyhöz kapcsolódóan. Az ő esetében fejeződött be a nyomozás rendőrségi szakasza, és az illetékes ügyészség dönt majd arról, hogy vádat emel-e.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás