RETRO RÁDIÓ

Súlyos szavak! Ez állhat valójában Zámbó Krisztián és Zsuzska szakításainak hátterében





Se veled, se nélküled kapcsolat az övék, és lassan egy évtizede képtelek meghozni a döntést, hogy mit kezdjenek az életükkel. Krisztián és Zsuzska alig két hete szakított újra, és most megint együtt fotózkodnak. Vajon hova vezet ez az egész?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.23.
zámbó krisztián szakítás kapcsolat békülés

Napokkal ezelőtt robbant a hír: az esküvő helyett szakított egymással Zámbó Krisztián és táncos kedvese, Takács Zsuzska. A kapcsolatuk, amely 12 éve tart, igen különleges, hiszen sosincs körülöttük nyugalom, szakítanak, kibékülnek, esküvőt terveznek és ismét szakítanak majd kibékülnek. Nem tudnak élni egymással, és úgy tűnik, hogy egymás nélkül sem. A szakításuk hírére sokan kétkedtek abban, hogy örökké tart, és most már tudjuk, hogy tulajdonképpen igazuk is volt: kedd este egy mozipremieren mégis együtt jelentek meg Zsuzsikával. Nem könnyű már követni az eseményeket… A vörös szőnyegen készült fotót elnézve nem úgy tűnik, mintha rosszban, vagy haragban lennének. 

Azt persze még nem erősítették meg, hogy hivatalosan is újra együtt lennének, de hogy nem képesek elszakadni egymástól, az biztos. Több mint tíz éve tart a kapcsolatuk, ami alatt három lánykérést és négy szakítást éltek meg együtt. 

 Krisztián nemrég sokadjára jelezte Instagram-oldalán,  hogy zátonyra futott a kapcsolatuk, majd a hétvégét mégis Zsuzsival és apukájával töltötték.

Egyelőre szeretnénk megtartani magunknak… Azt kijelenthetjük, hogy nehezen bírjuk egymás nélkül… Most elvagyunk, mint a befőtt

mondta korábban a Borsnak az énekes.

A vörös szőnyegen készült legfrissebb fotót mindenféle cím, vagy kommentár nélkül osztotta meg az Instagram-oldalán Zsuzska. Lehet, hogy már ő sem tudja, hogy mi történik éppen közöttük, de az is megeshet, hogy csak nem szeretné elkiabálni, hogy újra kibékültek. Az biztos, hogy ennyi együtt töltött év után nem könnyű csak úgy hatát fordítani a másiknak. 

A pszichológus szerint a rossz minták állhatnak a szakítások hátterében.

Sokszor a hozott gyermekkori sérelmek, családi minták, kommunikációs deficitek állhatnak ezen szituációk mögött, amikor a felek szükségleteiket, igényeiket nem megfelelően kommunikálják, félreértik, esetenként nem tudnak jól egymásra hangolódni. A folyamatos ismétlődése a játszmaszerű szakításoknak, béküléseknek egyfajta „álbiztonságot” is adhat, hiszen már egyik fél sem tudja igazán „komolyan venni” a másik és akár a saját szavait sem, ugyanakkor a továbblépést, a párkapcsolati szinten való fejlődést is gátolja – mondta a promotions.hu kérdésére Tusori Eszter.


 





 





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás