Váratlan hírekkel volt tele a hét: babavárás, gyász, meglepő barátság





Solti Ádámék gólyahírt jelentettek be, Berki Mazsi pedig új barátra tett szert. A meglepetések hetén vagyunk túl.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.03.12.
Rácz Jenő Dárdai Blanka berki mazsi Solti Ádám rock

A sztárséf Rácz Jenő a kezdetektől maximálisan kivette a részét a kislánya körüli teendőkből.

Fotó: Nagy Zoltán/Metropol

Feleségének, Rácz-Gyuricza Dórinak ezért van lehetősége feltöltődni, vagy egyszerűen csak arra, hogy egyedül menjen el bevásárolni. Így volt ez nőnapon is: míg a csinos anyuka a teendőket intézte, Jenő a kis Kamillával bandázott, akinek nem tudunk betelni a kis „pálmafájával”, azaz a csöppnyi copfjával!

S ha már gyerektéma: évek óta várt hírt jelentett be Solti Ádám és felesége, Berni. Hosszas próbálkozás után végre sikerült: első gyermeküket várják. A sztárpár jó ideje visszavonult a rivaldafénytől, ám az örömhírt mindenképp meg akarták osztani a követőikkel.

Solti Ádám Youtube
Ádám örömhírt jelentett be a közösségi oldalán Fotó: Solti Ádám/YouTube

Váratlan hírrel szolgált Berki Krisztián özvegye, Mazsi is. Olyan képet mutatott, amiről sokan azt hitték, sosem fognak ilyesmit látni. A sztármami nem mással, mint Győzikével pózolt a héten megosztott fényképen. Mazsi nyelvét öltve, obszcén jelet mutat az ujjával. Nyilván csak bohóckodásból, hiszen Győzike ezt írta a képhez, Mazsinak címezve: „szeretlek”. Egyelőre rejtély, hogy milyen apropóból barátkozott össze a két, látszólag eltérő személyiségű celeb.

Győzike és Mazsi
Rejtély, miért pózol együtt Győzike és Mazsi Fotó: Instagramsztori

Nem ők voltak az egyetlenek, akik meglepő fotóval rukkoltak elő. L.L. Junior kedvese, Dárdai Blanka is szokatlan tartalmat osztott meg. A csinos énekesnő alighanem az őt ért bántásokra reagált, mikor is profilból fotózott szelfijéhez ezt a szöveget mellékelte angolul, mely szabad fordításban így hangzik: „Igen, nagy orrom van, ez nem választás, hanem genetika”.

A kommentelők dicsérő szavakkal reagáltak, és dr. Hevesi Kriszta szakpszichológus is elismerte, hogy nagyon pozitív, hogy a sok ugyanolyanra szerkesztett képű lány közül ki mert tűnni egyéni vonásaival.

Végül pedig egy szomorú hír a rockrajongóknak: egy hete elhunyt a Lynyrd Skynyrd utolsó alapító tagja, Gary Robert Rossington. A nemrég 71. születésnapját ünneplő szólógitáros rocker évek óta szívbetegséggel küzdött, ami hozzájárulhatott a tragikus végkimenetelhez.





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás