RETRO RÁDIÓ

Szerednyey Béla 17 évvel fiatalabb szerelméről: Ha megtalálja az ember a foltját, nem számít az évek száma





Tizenhét évvel fiatalabb nő oldalán találta meg a boldogságot Szerednyey Béla. Tizenkét éve alkotnak egy párt, a korkülönbségüknek soha semmi jelentősége nem volt a kapcsolatukban.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.03.25.
Szerednyey Béla korkülönbség feleség

A Jászai Mari-díjas Szerednyey Béla 2011-ben ismerkedett meg a szerelmével, Szépréti Szilviával, akivel egy szempillantás alatt egymásra hangolódtak. Elmondása szerint annak ellenére, hogy a szerelme 17 évvel fiatalabb nála, sosem okozott problémát számukra a korkülönbség.

- 12 éve ismertem meg Szilvit, amikor a tinédzser lányával odajött hozzám fotót és autogramot kérni, és lám, mi lett belőlünk! Ő 17 évvel fiatalabb nálam, de nem éreztem úgy, hogy dilemma előtt állnék. 

Ha megtalálja az ember a foltját, ott nem számít az évek száma. Ha ugyanaz az érdeklődési körünk, a humorunk, akkor teljesen mindegy, hogy ki hány éves. Láttunk már ilyet, kollégáknál is. Az életkornak semmi jelentősége nincs, amikor a lelkek rezonálnak egymással" – nyilatkozta a Star magazinnak a színész, aki ha ideje engedi, örömmel segít be párja üzletébe.

Szerednyey Béla és felesége
Tizenkét évvel ezelőtt ismerkedett meg feleségével. Fotó: DFP

 

Olykor besegít felesége vállalkozásába

Előfordult már, különösen advent táján, hogy én szállítottam házhoz az általa készített ajándéktárgyakat, mivel a párom a megnövekedett kereslet miatt a műhelyben ragadt. 

Ilyenkor gyakran megismernek az emberek, és meglepődnek, hogy én hozom a mézeskalácsot, de örömmel teszem. Mindig szoktunk áldást kérni ezekre az édességekre, mert szeretnénk, ha az emberek szeretettel fogadnák őket – mesélte büszkén Szerednyey Béla.

Nem született saját gyermeke

Szerednyey Bélának  saját gyermeke nem született, de így sem maradt hiányérzete, mert testvére és felesége által megtapasztalhatta, milyen apukának lenni. Erről nemrég a 65. születésnapja alkalmából adott interjúban mesélt a Borsnak.

- Nem hagyta a Jóisten, hogy bármi kimaradjon az életemből. Még azokat is megkaptam, amitől mindig is féltem. 

Hiába nem született saját gyerekem, ha nem is közvetlenül, de a húgom által volt részem gyermeknevelésben. Szerintem többet találkoztam velük, mint egy vasárnapi apuka.

 - Aztán tizenkét évvel ezelőtt megismerkedtem a feleségemmel, és általa kaptam két kis kamaszt, akikkel szintén ezt az időszakot átélhettem. Minden egyes periódust, amit egy normális családban egy apa átél, a pelenkázástól kezdve mindaddig, amíg kirepültek a családi fészekből – árulta el a lapnak.


 





 





Ezeket olvastad már?
„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás