Szerednyey Béla 17 évvel fiatalabb szerelméről: Ha megtalálja az ember a foltját, nem számít az évek száma

Tizenhét évvel fiatalabb nő oldalán találta meg a boldogságot Szerednyey Béla. Tizenkét éve alkotnak egy párt, a korkülönbségüknek soha semmi jelentősége nem volt a kapcsolatukban.Megosztás
Szerző: N.V.N.
2023.03.25. 20:00
Szerednyey Béla korkülönbség feleség

A Jászai Mari-díjas Szerednyey Béla 2011-ben ismerkedett meg a szerelmével, Szépréti Szilviával, akivel egy szempillantás alatt egymásra hangolódtak. Elmondása szerint annak ellenére, hogy a szerelme 17 évvel fiatalabb nála, sosem okozott problémát számukra a korkülönbség.

- 12 éve ismertem meg Szilvit, amikor a tinédzser lányával odajött hozzám fotót és autogramot kérni, és lám, mi lett belőlünk! Ő 17 évvel fiatalabb nálam, de nem éreztem úgy, hogy dilemma előtt állnék. 

Ha megtalálja az ember a foltját, ott nem számít az évek száma. Ha ugyanaz az érdeklődési körünk, a humorunk, akkor teljesen mindegy, hogy ki hány éves. Láttunk már ilyet, kollégáknál is. Az életkornak semmi jelentősége nincs, amikor a lelkek rezonálnak egymással" – nyilatkozta a Star magazinnak a színész, aki ha ideje engedi, örömmel segít be párja üzletébe.

Szerednyey Béla és felesége
Tizenkét évvel ezelőtt ismerkedett meg feleségével. Fotó: DFP

 

Olykor besegít felesége vállalkozásába

Előfordult már, különösen advent táján, hogy én szállítottam házhoz az általa készített ajándéktárgyakat, mivel a párom a megnövekedett kereslet miatt a műhelyben ragadt. 

Ilyenkor gyakran megismernek az emberek, és meglepődnek, hogy én hozom a mézeskalácsot, de örömmel teszem. Mindig szoktunk áldást kérni ezekre az édességekre, mert szeretnénk, ha az emberek szeretettel fogadnák őket – mesélte büszkén Szerednyey Béla.

Nem született saját gyermeke

Szerednyey Bélának  saját gyermeke nem született, de így sem maradt hiányérzete, mert testvére és felesége által megtapasztalhatta, milyen apukának lenni. Erről nemrég a 65. születésnapja alkalmából adott interjúban mesélt a Borsnak.

- Nem hagyta a Jóisten, hogy bármi kimaradjon az életemből. Még azokat is megkaptam, amitől mindig is féltem. 

Hiába nem született saját gyerekem, ha nem is közvetlenül, de a húgom által volt részem gyermeknevelésben. Szerintem többet találkoztam velük, mint egy vasárnapi apuka.

 - Aztán tizenkét évvel ezelőtt megismerkedtem a feleségemmel, és általa kaptam két kis kamaszt, akikkel szintén ezt az időszakot átélhettem. Minden egyes periódust, amit egy normális családban egy apa átél, a pelenkázástól kezdve mindaddig, amíg kirepültek a családi fészekből – árulta el a lapnak.


 

 

Ezeket olvastad már?
Zámbó Krisztiánnál betelt a pohár Peter Srámek miatt

Zámbó Krisztiánnál betelt a pohár Peter Srámek miatt

Nagy a baj, Vilmos soha nem fog megbocsátani Harry hercegnek

Nagy a baj, Vilmos soha nem fog megbocsátani Harry hercegnek

„Ez már több a soknál!” – olajat öntöttek a tűzre Zámbó Jimmy fiánál

„Ez már több a soknál!” – olajat öntöttek a tűzre Zámbó Jimmy fiánál

„A bizalmába fogadott” – Tina Turnerrel lépett fel a magyar jazzénekesnő

„A bizalmába fogadott” – Tina Turnerrel lépett fel a magyar jazzénekesnő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás